پسرم نزدیک ۴ سالشه ولی هنوز تا مای بی بیش نکنم دستشویی نمیکنه .همه کارم کردم از تشویق و جریمه کردن و ترسوندن ولی فایده نداره .از اونورم اصلا میوه نمیخوره .صبونه فقط تخم مرغ میخوره بخاطر همین بیشتر وقتا یبوست داره .بخدا موندم چیکار کنم اگه کسی راه کاری بلده بهم بگه
دوتا شربت هم دکتر گفت گرفتم ک شکمش نرم بشه نتونه خودشو نگه داره ولی فایده نداشت
پسر منم همین بود براش توضیح بده که غذایی که میخوریم قسمتیش که بدن کارش نداره باید بیاد بیرون چون اگه بمونه تو بدن ما مریض میشیم این بچه ها از پی پیشون میترسن فکر میکنن قسمتی از بدنشونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اشتباهت اینه که پوشک میبندی بهش، حتی اگه دو روز هم دستشویی نکرد، نباید ببندیش.
احتمالا فقط با اون احساس امنیت داره، اصلا نترسونش، بهش اصرار هم نکن.
یه واکنش طبیعیه که هر چقدر مقاومت کنه، بالاخره اتفاق میفته.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹