2777
2789

دو خانمی با هم در محل کار صحبت میکردند

خانم اولی از دومی پرسید دیشب چجوری بود؟

دومی:دیشب خیلی شب بدوفاجعه ای بود شوهرم از سرکار رسید ظرف سه دقيقه شام خورد و بالافاصله و رفت روی تخت خوابش برد

اولی:ولی دیشب برای ما خیلی رویایی بود شوهرم که به خانه رسید گفت تا من ی دوش میگیرم اماده شو بریم بیرون غذا بخوریم موقع برگشت هم پیاده امادیم حسابی با هم حرف زدیم و وقتی رسیدیم خونه شوهرم با روشن کردن چند شمع شب مان را رویایی کرد.... 

ازقضا شوهر این دوخانم هم کارمند بودند و داشتند با هم حرف میزند

شوهراولی:دیشب خیلی افتضاح بود رسیدم خونه دیدم شام نداریم برق قطع بود چون قبض برق را پرداخت نکرده بودم مجبورشدیم بریم رستوران 

هزینه ی غذا خیلی زیاد شد مجبور شدیم پیاده برگردیم خونه. وقتی رسیدیم خونه یادم امد برق نداریم و چند تا شمع روشن کردم..... 

نتیجه اخلاقی هیچ وقت زندگی خود را با دسترس مقایسه نکنید شاید شما خوشبخت تر از کسی باشید که همیشه حسرت زندگی اش را میخورید.....

لا إله إلّا اللّه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بابا آدم زرنگ که نمیاد از خانواده اش بد بگه پیش بقیه میاد حتی روزهای بد زندگی اش هم خوب می گه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

با سلام به همگی بنظر من تعریف کردن از شب گذشته بهمراه چالشها ش و بصورت واقعیت و درست و دقیق باعث میشه خوانندگان بهتر جنس مخالفشان رو بشناسند و خودشون دچار اشتباهاتی که دیگران کردند و بازگو شده نشوند .......بعنوان نمونه طبق نظر فروید اگر نیاز تنوع طلبی مردها توسط همسرشان ارضا نشه بیشک راه به بطلان خواهند برد نثر دقیقش اینه که یک مرد بیش از ده بار نمیتونه از یک زن روی یک تخت لذت ببره ...... خوب هر بانوی باسلیقه ی خود ابتکار عملی بخرج میده که بهتره دیگران بدانند

با سلام به همگی بنظر من تعریف کردن از شب گذشته بهمراه چالشها ش و بصورت واقعیت و درست و دقیق باعث میش ...

😐😐😐🙄🙄🙄

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤