2777
2789
عنوان

جای کتک شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 68 پست

بدنم درد میکنه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جاش بودم یه کتک کاری خوبیش میکردم دیگه طلاق خیلی زیاده رویه  طلاق که پس دادن پفک به بقال ...

👍🏻

اولین مرد غریبه ای بودی که شناختمت و دوستت داشتم😍       💝Arya💝
من به جاش بودم یه کتک کاری خوبیش میکردم دیگه طلاق خیلی زیاده رویه  طلاق که پس دادن پفک به بقال ...

زنت میدونه الان داری تو نی نی سایت میچرخی بین این همه زن داری نظر میدی 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
خب باشه قبول دارم اما فک باید ببخشش این دفعه چون بار اولشه .... شما فک می‌کنی اگ بره قانون پزشکی یا ...

من خودم پدر دست بزن داشت و تجربه دارم

مادر من 30 سال بخشيد و سكوت كرد توي آخرين دعوا دستش آسيب ديد و هنوزم بعد سه سال خوب نشده

خودم بردمشش كلانتري شكايت كرد و پزشكي قانوني رفت همه جا هم باهاش رفتم تا صدور حكم پيش رفتيم

حكم صادر شد زندادن ديه براي ضرب و شتم زندان براي نفقه و جريمه نقدي براي فحاشي

ما دنبال اجراي حكم نرفتيم اما بابام خودشو جمع كرد تا اينكه چند ماه پيش جلو حساب بابامو بستن

افتاد التماس مامانم كه رضايت بده حسابمو باز كنن قشنگ حاليش شد كه مامانم رضايت نده زندانم بايد بره

الان مامانم همش دعام ميكنه ميگه كاش از اول اينكارو كرده بودم كسي يادم نداده بود بابام نه تنها فحش دادن و كتك زدن يادش رفته اجاره مغازه هم شماره حساب مادرمو داده بريزن به حسابش بابت نفقه

ديگران راقضاوت نكنيم.
من خودم پدر دست بزن داشت و تجربه دارم مادر من 30 سال بخشيد و سكوت كرد توي آخرين دعوا دستش آسيب ديد ...

الان این زندگیه واقعا ؟

این خانم بچه کوچولو داره شاهد دعوا باشن؟ آرامش نیاز ندارن خود اسی هم وقتی می‌دونه تعصبین نباید بزاره 

بخدا لج چیزی رو حل نمیکنه

وای من قربون شوهره خانومت بشم  چه زندگی شادی دارید😍

جل الخالق😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الان این زندگیه واقعا ؟ این خانم بچه کوچولو داره شاهد دعوا باشن؟ آرامش نیاز ندارن خود اسی هم وقتی م ...

نه زندگي اينه كه زن توش تو سري بخوره حرف بشنوه و دم نزنه

ديگران راقضاوت نكنيم.

اسی جان اینجا هیچ گره ای ازمشکلت باز نمیشه

اینجاهرکس بنابر سبک زندگی خودش نظرمیده

خودت ببین بهترین تصمیم چیه

ب نظرمن بایه مشاوره تماس بگیری اون بهت کمک میکنه

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
نه زندگي اينه كه زن توش تو سري بخوره حرف بشنوه و دم نزنه

ن خیر اینم نیست 

ولی با لج چیزی حل نمیشه هیزم نریزید رو آتیش 

فردا طلاق بگیره پشتوانه مالی نداره چی؟ حمایت خانواده نباشه چی؟.   این خانم شاغل نیست که بگم بابا گور بابای شوهرت شرایطش فرق می‌کنه 

ن خیر اینم نیست  ولی با لج چیزی حل نمیشه هیزم نریزید رو آتیش  فردا طلاق بگیره پشتوانه ما ...

قرار نيس طلاق بگيره فقط شوهرشو ادب ميكنه دست درازي نكنه 

هر زني كه سركار نميره بايد كتك بخوره و توهين ببينه و سكوت كنه؟

ديگران راقضاوت نكنيم.
من خودم پدر دست بزن داشت و تجربه دارم مادر من 30 سال بخشيد و سكوت كرد توي آخرين دعوا دستش آسيب ديد ...

این راهی ک داری بهش میگی میتونه راه حل باشه اما واسه همه جواب نمیده.این خانم باید ب شرایطش نگاه کنه ببینه چجورهست بعدهراقدامی لازمه انجام بده

من خودم این راه رو رفتم وزندگیم خیلی بهتر از قبل شد.هم شوهرم هم خانوادش خودشون رو جمع کردن.ک فک میکنم چون همسرمن سابقه ی جدایی قبل از من رو داشته ب خودش اومده.اما خیلیا هم توی این مسیردیدم ک میخواستن مثلا ب شوهره زهرچشم بدن ولی یهو دیدن همه چیز تموم شد وشوهره بدترشد وآخرش شد طلاق.

من با طلاق مخالف نیستم ک زشت بدونمش ولی خب طلاق راه آخره چون سختی های زیادی داره.ب خاطر همین میگم همه شرایطشون مث هم نیست