2777
2789
عنوان

به خودکشی فکرمیکنم

172 بازدید | 14 پست

سلام من یه ساله ازدواج کردم خیلی با همسرم خوبم

پسره خوبیه فقط قبل ازدواج  به یکی از دخترای اقوامشون علاقه داشته که حالا اون خانم داره طلاق میگیره شوهرم مدتیه بامن سرد شده حتی بی دلیل بهم بی احترامی میکنه بهم محبت نمیکنه؟ دارم روانی میشم من زندگیمو خانوادگی خیلی دوست دارم دوروزه درست غذا  نخوردم شبا همش کابوس میبینم فک میکنم دعا وجودش کردن توروخدا کمکم کنین

مادر دوجهان غیرخدا یارنداریم😏یه صلوات میدین براخوب شدنم؟😔

خودشکی حماقت محضه حتی اگه طلاق بگیری اول اینو بگم. ادم نباید تو بدترین مشکلاتشم ناامید بشه. دوما به زندگیت خودت و شوهرت برس کم نذار کوتاه بیا لج نکن. باهاش رک حرف بزن ان شاالله ک سمت اون نمیره هیچ وقت. حتی فکر هم نمیکنه

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودکشی فکر نکن ، بچت رو میخوای بزنی که ک و ن همسایه پاره شه؟؟؟ 

خودتو بندازی تو عذاب ابدی که چی؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم من احتمال میدم ک چون اطلاع پیدا کردی ک اون خانم داره طلاق میگیره، و شوهرت قبل از ازدواج با تو به اون علاقه داشته، الان هر رفتاری ک قبلا هم بوده ولی طبیعی برات بوده رو سردی و بی تفاوتی تلقی میکنی.

مراقب شوهرت باش ،مراقب زندگیت باش،اما اصلا هیچ حرفی از اون زن و طلاقش نزن و شوهرتو حساس تر نکن. 

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
عزیزم برین پیش مشاور بهش خیلییی بیشتر توج هو محبت کن

به مشاورزنگ زدم گفت یه دوره گذراست میگذره

عزیزم من احتمال میدم ک چون اطلاع پیدا کردی ک اون خانم داره طلاق میگیره، و شوهرت قبل از ازدواج با تو ...

من  حرفی نمیزنم اما مادر شوهرم از لج من گاهی میگه و دوباره  همسرم یادش میفته

من  حرفی نمیزنم اما مادر شوهرم از لج من گاهی میگه و دوباره  همسرم یادش میفته

رو نده به مادر شوهرت. شوهرتو همه جوره با خودت کن،عاطفی،جسمی،جنسی،همه چی‌ مردا تشنه محبتن. چطوره ک یه مرد هیچ وقت به مادرش خیانت نمیکنه و نمیره برا پدرش زن دوم بگیره. همونقدر خالص باش براش.‌اونو بکشون طرف خودت

بعد ک اونو دیوونه خودت کردی میتونی با خیال راخت به مادر شوهرت تذکر بدی. اگر چیزی گفت جلوی شوهرت بهش بگو مادر جان این حرفا چیه .به جای اینکه حامی زندگی پسرتون باشید سعی میکنید خرابش کنید. تا دهنشو ببنده

شوهرتم هیچی نمیتونه بگه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
رو نده به مادر شوهرت. شوهرتو همه جوره با خودت کن،عاطفی،جسمی،جنسی،همه چی‌ مردا تشنه محبتن. چطوره ک یه ...

شما چقد خوبین بخدا کارم شده گریه شاید باورنکنین امادیشب تاساعت۴گریه کردم الان مشامم پوف کرده چندتا تار مو سفید توموهام افتاده من۲۱سالمه 

شما چقد خوبین بخدا کارم شده گریه شاید باورنکنین امادیشب تاساعت۴گریه کردم الان مشامم پوف کرده چندتا ت ...

عزیزم با این فرمون ک تو داری پیش میری اخرش خودت میری خاسگاری برا شوهرت

محکم باش این فکرا و حرفا چیه. ابن زندگی حق توهه و مال توهه.اونم شوهرته

عزیزم با این فرمون ک تو داری پیش میری اخرش خودت میری خاسگاری برا شوهرت محکم باش این فکرا و حرفا چیه ...

ان شاالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده آرامتر شدم خدا بچه تو برات حفظ کنه

ان شاالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده آرامتر شدم خدا بچه تو برات حفظ کنه

ممنون از دعای قشنگت عزیزم. هیچی رو دو دستی تقدیم کسی نکن.