2777
2789
عنوان

فکر چگونه بوجود میاد ؟

450 بازدید | 7 پست

تمام چیزهایی که نمی‌پذیرید، تبدیل به فکر شما می‌شوند، و دائما ذهن شما را مشغول نگه می‌دارند. از آن جا که ذهن شما سازنده تصاویر زندگی شماست، آنچه نپذیرفته‌اید، تبدیل به زندگی شما می‌شود و خود را تکثیر می‌کند. اما چیزهایی که می‌پذیرید دیگر بخشی از ذهن شما نمی‌شود و از دایره ذهن خارج می‌شود. مثلا شما پذیرفته‌اید که خورشید در آسمان است، آب رفع تشنگی می‌کند، یا لباستان را چگونه بپوشید یا چگونه دوچرخه برانید. آیا در طول شبانه روز به این چیزها فکر می‌کنید؟ مسلما خیر..

پس اگر چیزی را دوست ندارید و می‌خواهید از زندگیتان محو شود، آن را بپذیرید. به تدریج که ذهن خود را با پذیرش خلوت کنید، جا برای خلق تازه‌ها باز می‌شود.

ممنونم خیلی خوب بود 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 

مرسی💙👏

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به عجب متن فوق العاده ای. دوست عزیز نمیدونم این یک متن علمی و تخصص شماست یا صرفایه گزیده ای رو انتخاب کردید اما به نظر درست میاد و دقیقا چیزی هست که من الان بهش احتیاج داشتم. واقعا ممنونم 💗

هان مشو نومید چون واقف نِه‌ ای از سِرّ غیب ❤️ باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
خب نمیشه همه چیزو بپذیریم که باید چیکار کنیم

خب همین موضوع نپذیرفتن ، خودش یک مسئله ایه که در واقع بدنبالش توی ذهن آدم برامون افکار ناراحت کنند ای بوجود میاره ، 

همین قضیه ء نپذیرفتن که موضوع این مبحث هستش ، در واقع یعنی یک جدال ِ ذهنی که مغز آدم مدام داره فرمان میده و پالسهای منفی تولید میکنه در ضمیر ِ شخص

و موضوع این مبحث هم اگه از دریچه ای دیگه بهش نگاه بشه ، میشه اینجور گفت که داره میگه که کلنجار نرفتن با این پالسها و فرمانهای ذهنی .. و به جاش پذیرفتن یک مورد برای در واقع رهایی از اون مورد.... چرا ؟ چون هر چی بیشتر آدم کلنجار بره و تقّلا کنه که به چیزی فکر نکنه ، بیشتر در واقع در ضمیر ناخودآگاهش داره به سمت ِ همون مورد فرکانس و انرژی میفرسته و در واقع داره اونچیزی رو که نمیخواد رو در حقیقت داره با فرستادن ِ همین فرکانسها به سمتش ، بیشتر داره اون مورد رو جذب میکنه

خب همین موضوع نپذیرفتن ، خودش یک مسئله ایه که در واقع بدنبالش توی ذهن آدم برامون افکار ناراحت کنند ا ...

میدونم عزیزم ولی مثلا الان من یه کاره همسرمو نمیپسندم یعنی جوری که ازون کار متنفرم بعد من نمیتونم بپذیرمش وقتی ازش متنفرم و اذیتم میکنه شاید بتونم تلقین کنم ولی هیچوقت از ته دلم نمیتونم چیزی رو که ازش بدم میاد و باعث ناراحتیم بپذیرم

میدونم عزیزم ولی مثلا الان من یه کاره همسرمو نمیپسندم یعنی جوری که ازون کار متنفرم بعد من نمیتونم بپ ...

ببین در واقع داره به عبارتی روی تکنیک رهاسازی ذهنی اشاره میکنه.. چون اصلا اینجا صحبت سر اینکه آدم از یه چیزی خوشش بیاد یا نیاد ، نیستش . صحبت سر رها سازی اون قضیه و مورد هستش که برامون ایجاد فکر یا افکار منفی نکنه.. وگرنه خب قطعا آدم از خیلی چیزها خوشش نمیاد ، ولی مبحث اینجا اصلا همونطور که گفتم سر ِ اینکه آدم از چیزی خوشش بیاد یا نه نیستش.. بحث رهاسازیه.. که ایجاد فکر و افکار منفی نکنه برای آدم.. وگرنه چه ما از کاری یا چیزی خوشمون بیاد یا نیاد ، خب اون قضیه برای خودش سر جاشه و ما اون قضیه رو رقم نمی زنیم که و کاری هم با فکر کردن به اون قضیه ، که از دستمون بر نمیاد ! پس اینجاست که همون مبحث رهاسازی پیش میاد.. که اتفاقا چه بسا با همین رهاسازی ، اون قضیه ی منفی هم بمرور تغییر پیدا کنه .. چرا ؟ چون در واقع ما بیشتر توی ذهنمون داریم با فکر کردن به اون قضیه یا رفتاار ، داریم بیشتر بهش با فکر کردن دامن می زنیم.. فکر کردن به یه قضیه یا مثلا فکر کردن به رفتار ِ بد ِ یک شخصی توی زندگیمون ، یعنی چی ؟ یعنی من دارم بیشتر با همین فکر کردنم ، انرژی و فرکانس میدم به هر آنچه که دارم بهش فکر میکنم .. و جهان اصل و اساسش ، بر مبنای انرژیه .. و به هر چی هم که انرژی بدی ، همون رو بیشتر جذب میکنی و همون قضیه بیشتر توی زندگی موندگار میشه ...