2777
2789
عنوان

مثلا سالگرد ازدواجمون بود

2222 بازدید | 101 پست

منم هفته پیش براش بولیز خریدم از ظهر هی منتظر بودم با کادو و گل بیاد زنگ زدم گفتم کحایی گفت تو راهم رفتم لباسامو عوض کردم کیک پختم تزیین کردم حالا دعا دعا میکردم قبل اینکه کادو نداده در یخچالو باز نکنه کیک رو ببینه غذاشو اماده کردم که از گشنگی نرع سراغ یخچال دوست داشتم کیک و کادو رو که میدم سورپرایز شه تااومد تو گفت ای بابا چیه پیش دوستم زنگ زدی میگی کجایی.خب میدونی اون تایم تو راهم.تازه فهمیدم اصلا یادش نبود سالگرد عروسیمونه بعد شروع کرد غرغر کردن منم عصبی شدم گفتم بسه دیگه.یهو گفت خفه شو حرومزاده😭دنیا رو سرم خراب شد

همینجور دنده عقب رفتم کیک رو گذاشتم جا میوه ای که نبینتش😭بعد که رفت بخابه رفتم کیک رو برش دادم ریختم تو ظرف در بسته بعد اومدم تو اتاق درو بستم 😭چقدر خوش خیال بودم

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

عزیزم😢

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا تولد خودشون هم یادشون میره...زیاد رو اینا حساس نباش

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بمیرم برات الان ک تعریف کردی دل منم شکست😓

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️