2777
2789
عنوان

لطفا کاربریمو لغو کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 25 پست
یادم نیست چندین سال پیشه! ولی اره منم بیکینی استفاده کردم تا قطع میکنی موها کامل برمیگرده

موقعی ک استفاده کردین موهاتون چطور شد؟اخه لیزر هم اگه نری باز برمیگرده من ۹ جلسه رفتم دوباره موها برگشت

موقعی ک استفاده کردین موهاتون چطور شد؟اخه لیزر هم اگه نری باز برمیگرده من ۹ جلسه رفتم دوباره موها بر ...

لیزر شارژ داره

ابنو من بادم اپیلاسیون میکردم تا دو هفته هرروز استفاده میکردم!!

کم میشه اما قطع اصلا نمیشه و میگم توجه کن رازیانه خیلی هورمونیه حواست باشه

الان لیزر میرم تو شارژ سه ماهه هستم

اصلا نصفه ول نکردم تازه الان فکر کنم جلسه ۱۴ باشه

لیزر روی هرکس یه مدت جواب میده برای من اینطوری بود

برای خواهرم با ۴ جلسه کلا موهاش نابود شد!

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر شارژ داره ابنو من بادم اپیلاسیون میکردم تا دو هفته هرروز استفاده میکردم!! کم میشه اما قطع اصل ...

من تازمانیکه لیزر انجام میدادم همه موهام رفته بود الان بعد سه ماه دوباره برگشت البته لیزر دائمی نیس هی باید بری شارز کنی

الان ک تو شارژ هستی موها بعد چ مدت درمیاد

دکترم گفته ۴ بار دوره سه ماهه برم اینسری اولین دوره سه ماهم بود بعد از دوماهو ده روز دراومد

ولی روی پاهام که خیلی نازک بود اونم فقط زیر زانوم بود اصلا معلوم نبود

بیشتر دستم دراومد که به بار ژیلت زدم ولی اونم بعد ژیلت اصلا درنیومد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من تازمانیکه لیزر انجام میدادم همه موهام رفته بود الان بعد سه ماه دوباره برگشت البته لیزر دائمی نیس ...

اسم لیزرت چی بود؟

الکس دایود

دایود برای موهای پرزی خوبه

اشتباه دستگاهتو‌انتخاب کردی

اگر موهای سیاه و‌ضخیم داری باید بری الکس کندلا

منم دستگاهم همین بود

الکس گفتن برای پوستای خیلی سفیده و این دستگاه همه ی طول موج هارو داره

اره پوست سفید 

تاجاییکه من تحقیق کردم دایود برای موهای پرزیه