2777
2789
عنوان

کمک وراهنمایی از همه میخوام لطفا

122 بازدید | 30 پست

سلام دوستان  من مرد هستم با همسرم دعوام شده یکماه رفته وبچه هم بره توی این دعوا اول اون مقصر هست دوم من همسرم بدون اجازه از حساب من برداشت کرد ه در صورتی که اون پول امانت توحساب من بو دبعداز این که فهمیدم پول برداشت کرده علت خواستم گفت به تو ربطی نداره  من هم دعوا بعد دستم بشکنه روش دست بلند کردم  من شب کار هستم ساعت هفت اومدم سر کار بچه رو ور داشته رفته  الان دادخواست داده که من تهدید به قتل کردم  منمالان پیام دادم که بیا بریم مشاوره از اول تا اخر بگیم تا ببینیم مشاور چی میگه جواب نداد ما 12سال هست که زندگی میکنیم من زندگیم رو خیلی دوست   دارم بعد من خسیس هم نیستم  کارت  حقوقم دست همسرم هست بعد لجباز وغرغرو وبی ادب نیستم همسرم هم همین جور حالا بگید چیکار کنم بیاد بریم مشاوره ودست برداره از حرف چرند مادرش

اول بهش فرصت بده اروم شه ینی بهش پیام عذر خواهی بابت کتک بفرست ولی زنگ نزن تا عصبی نشه و اروم شه بعد ازش بخواه بگو میرم مشاوره و بهتر میشم بعد ک اروم شد خودشم ببر بگو مشاور گفته همسرتم ببر

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادگاه مجبور به مشاوره میکنه  اما برادر من بدون اشتباه کردی دست رو همسرت بلند کردی قبول دارم ک ...

من که اول گفتم دستم بشکنه  به خدا الان افتادم  به غلط کردن من دوستش دارم و   واقعا عاشقشم

اول بهش فرصت بده اروم شه ینی بهش پیام عذر خواهی بابت کتک بفرست ولی زنگ نزن تا عصبی نشه و اروم شه بعد ...

تا  چند وقت الان یکماه هست که رفته به جان اون دخترم که اسمش نفس  هست قستم دارم دیوانه میشم هم از دوریشون هم این که صداشون رو نمیشنوم

خواهرانه برایتان می نویسم،کاری که درحق برادران عزیزخودم بارهاکرده ام،دست وگل شیرینی وهدیه بخریدوازایشان دلجویی کنید.

باحرف زدن،توضیح بدهیدکه ازعمل ناپسندتان شرمنده هستیداماواقعاقصدتان آزاررساندن به ایشان نبوده وبرایتان عزیزاست.

اگرمتنی ازعمق دل تان حتی شده چندخط هم برایشان روی کاغذنه پیام برایشان بنویسیدخیلی فوق العاده می شود.

بهترهم است که درفضایی دونفره حالاگردش دونفره،شام دونفره،نوشیدنی دونفره دیدارتان راهماهنگ کنید.بچه تان راهن بخواهیدپیش مادرشانبگذارندچندساعت.

هدیه وگل آن چنانی هم نمی خواهد،نوشته دل انگیز،یک هدیه به حدوسعتان وازصمیم قلب تان،وگل موردعلاقه شان،درفضایی دونفره.

بعدازحل مسئله تان حتماتوضیح بدهیدکه چون پول فرددیگری بوده وبایدجوابگومی بودیدوچون ازعزیزترین شخص زندگی تان توقع همچون لحن وادبیاتی رانداشتیدخیلی ناراحت شدیدوکنترل ازدست تان خارج شده.

اطمینان بدهیدکه رفاه وراحتی وخوشی همسروفرزندتان اولویت است برایتان وخواهش کنیددرمسائل همراهی تان کنندواگرباخشم وعصبانیت خدای ناکرده صحبت کردیدگاهی،ارام تان کندتاشماهم آرام شوید.

مهم ترازمشاوه هم صحبتی زوجین است.

امابگوییداگرمشکلی درزندگی پیش امدحتمادرجلسات مشاوره همراهی می کنیدایشان رابرای رفع مشکل نه پیداشدن مقصر.

ورزندگی مشترک که درتین گونه مسائل دنبال مقصرنمی گردندمعمولا.

این هانظرات بنده فقط می باشد،چون باتعاریف تان حیف زندگی تان است سرهمچون مسئلهپیش پاافتاده ای دچارکدری وایجادکدورت بین تان شود.

عشق تان جاودان....

تا  چند وقت الان یکماه هست که رفته به جان اون دخترم که اسمش نفس  هست قستم دارم دیوانه میشم ...

واقعاچه طوریک ماه هردونفره تان دوام آورده ایدومی گوییدهیچ کدام تان مغرورهم نمی باشید،بنده بافکرکردن به یک روزش جای هردوتان غصه ام شد🔫😑

تا  چند وقت الان یکماه هست که رفته به جان اون دخترم که اسمش نفس  هست قستم دارم دیوانه میشم ...

ببخشید مبلغ اون پول چقد بود?و چرا همسرتون باید باهاتون تند حرف بزنه و بگه بشما مربوط نیست از قبل دعوا کرده بودین یا نه اخلاقش اینجوریه ..اگه اخلاقش اینجوری نیست و از قبل هم دعوا نکردید شاید کسی شمارو جای همسرتون خراب کرده 

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
خواهرانه برایتان می نویسم،کاری که درحق برادران عزیزخودم بارهاکرده ام،دست وگل شیرینی وهدیه بخریدوازای ...

من خواهر ندارم  وخوشحال شدم که خواهر مهربان ودلسوز پیدا کردم  همسر من جواب  تلفن  پیام  وهچ چیزی نمیدهد خانوادش هم همراهیش  میکن 

واقعاچه طوریک ماه هردونفره تان دوام آورده ایدومی گوییدهیچ کدام تان مغرورهم نمی باشید،بنده بافکرکردن ...

من ادم مغروری نیستم  اگر بودم پیام نمیدادم  بهش که من غلط کردم یا یک چیز خوردم  من دوستش دارم 

ببخشید مبلغ اون پول چقد بود?و چرا همسرتون باید باهاتون تند حرف بزنه و بگه بشما مربوط نیست از قبل دعو ...

10میلیون  من الان میدونم چیکارش کرده اون پول رو نه اخلاقش بد نیست قبل اون بحث تند  داشتم سوال جوابش  میکردم