2777
2789
عنوان

چیکار میکنید تا حالتون خوب شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا قبلا بهتر بلد بودم حال خودمو خوب کنم الان از وقتی فهمیدم بچه دومم دختره ی روز خیال پرداز ...

مگه پسرا چه گلی به سر مادرشو میزارن که قدر دخملاتو نمیدونی🥺

والا من دوقلو دخترو پسر دارم،دخترم با اینکه پنج سالشه فقط مثل پروانه دورم میچرخه..پسرم انگار نه انگار مامان داره😕🤷🏼‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

میرم تو اتاقم چراغارو خاموش میکنم دراز میکشم رو تختم و پادکست گوش میدم

حرف های جادویی دکتر مجتبی شکوری

انقدر قشنگن ، انقدر آرومم میکنن که نگو

اگه سرچ کنین رادیو راه مجتبی شکوری میاره

گوشش دادنش بی نهایت به توسعه ی فردیتون کمک میکنه

نمیدونم چرا قبلا بهتر بلد بودم حال خودمو خوب کنم الان از وقتی فهمیدم بچه دومم دختره ی روز خیال پرداز ...

الهی

کلی شکر کن خدارو بابت داشتنشون

سعی کن خودتو سرگرم کنی ب این چیزا فک نکنی

مگه پسرا چه گلی به سر مادرشو میزارن که قدر دخملاتو نمیدونی🥺 والا من دوقلو دخترو پسر دارم،دخترم با ...

والله نمیخام حتی دخترام گلی به سرم بزنن😔دلم میخواست پسر بشه دیگه کسی با نگاه اینکه اخی بازم دختر اورد نکنه هوووف نبتید اینجور احمق باشم ولی چ کنم

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
در حال حاضر ن کسیو دارم باهاش حرف بزنم ن جایی میتونم برم جو خونمونم اصلا خوب نیس باید درس بخونم ول ...

به خدا شعار نمیدم 

همه دردودلاتو رو کاغذ بیار بعد خواسته هاتو بنویس پنجره رو باز کن کاغذو رها کن 

هم سبک میشی هم میدونی بابهترین وجود دردودل کردی

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
الهی کلی شکر کن خدارو بابت داشتنشون سعی کن خودتو سرگرم کنی ب این چیزا فک نکنی

کلا افسردگی بارداریو هم دارم جدیدا دختر 2 سالمم زیاد بامن حال نمیکنه نمیخاد پیشم باشه فقط میخواد پیش مادرشوهرم باشه همین بیشتر ناراحتم کرده با خواهر شوهرم دعوا کردم شوهرمم زیاد دیگه نمیاد خونه خیلی احساس تنهایی میکنم همش میگم حالا اگه میگفتن پسره باز شاید اینقدر داغون نبودم

اگه دلم گرفته باشه صبر می کنم تا درست شه. اگه اتفاق بدی افتاده باشه با دوستم در میون می ذارم آرومم م ...

منم دوستم همیشه بهترین گزینس برای اینکه حالم خوب شه ولی الان خودش اینقدر گرفتاره نمیتونم باهاش حرف بزنم

والله نمیخام حتی دخترام گلی به سرم بزنن😔دلم میخواست پسر بشه دیگه کسی با نگاه اینکه اخی بازم دختر او ...

کاش جات با جاریم عوض میشد سه تا پسر آورده دلش خونه 

از همون اول عشق دختر بوده 

بهم میگه زندگی با چهارتا مرد شکنجه واره براش 

کاش همه قدر داشته هاشونو داشته باشن🥺

کاش جات با جاریم عوض میشد سه تا پسر آورده دلش خونه  از همون اول عشق دختر بوده  بهم میگه ...

چرا خدا به هرکسی چیزی که میخواد نمیده به صلاحشم باشه. میدونم چند سال دیگه میگم خدا ی چیزی میدونست که دختر شد ولی حب همش میگم چرا پسر نشد و به صلاحمم میشد اخه یکی دختر میخواد یکی پسر حالا بچه اول هیچی بچه دوم خیلی تو روحیه تاثیر داره

به خدا شعار نمیدم  همه دردودلاتو رو کاغذ بیار بعد خواسته هاتو بنویس پنجره رو باز کن کاغذو رها ...

آره روانشناس ها هم همین کارو پیشنهاد میدن

راستش من تا امروز فک میکردم چقدر مشکلات دارمو بدشانسم ولی وقتی امروز جلوی چشمام مامانم حالش بد شدو دستش شکست تازه فهمیدم دردو غم یعنی چی

خیلی نگرانشم دوتا دستاش درد میکنه واقعا نمیدونم تو این دو ماه تا گچشو باز کنن چیکار باید بکنم