2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون....

195 بازدید | 7 پست

خب جونم براتون بگه چندین بار از همسرم دروغ شنیدم و بهش واقعا بی اعتمادم و رو این رمینه حساسم ما هم مث همه مشکلات داریم و حلشون میکنیم سرکار ی همکار و رفیق داره پسر خوبی نیست شوهر خودم سر ب راه تقریبا و خطایی از لحاظ خیانت و اعتیاد و.... ندیدم با ی دختری دوست آشنای دوریم و من فالو دارمش که اینا باهم یعنی باهمکار همسرم دوست هستن ادامه پست بعد ک طولانی نشه

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گفتم دوست هستن گفت نمیدونم چند ماه قبل منم چیزی نگفتم تا اینکه چند هفته پیش بین حرفاش از دهنش در رفت ک میدونه و منم خیلی ناراحت شدم ک بهم دروغ گفته.....خلاصه دختره امروز لایو داشت و دوست همسرمم اومد تو لایوش اینا با همسرم همیشه پیش هم هستن و باهم میرن سرکار حسم گفت همسرمم داره میبینه و بهش زنگ زدم دوبار ی بار رد داد ی بار ج نداد حین لایو وقتی لایو تموم شد تقریبا سه چهار دقیقه بعدش تماس گرفت الانم دعوامون شده میگ من ندیدم لایو رو دستم گیر بوده میدونم دروغ میگ میگم بخاطر لایو اون جواب منو نمیدی؟؟گفتم پیامک بده ب دوستت عجب لایوی بود ببین چی جواب میده تا بهم ثابت بشه راست میگی و بعد ماسمالیش میکنیم گفت نه.بنظرتون دروغ میگ

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
حالا دعواتون سر اینکه تو لایو بوده یا نه؟؟؟

آره سر اون ک بوده سر اینکه دروغ میگه.....آخه اینم چیزیه؟؟چرا باید انقدر دختره براش جذابیت داشته باش ک جواب تلفن منو ک همسرشم نده؟بعد آخه هی هم میگ من دختره رو اصصصصن ندیدم

عزیز من .خیلی از دروغ گفتنا نشات گرفته از ترسن

بعدشم شما اگه از در مهربونی و دوستی وارد بشی مطمن باش اونم خیلی باهات راحت تر این حرفا میشه.

و اینکه اصلا این وسط چ ربطی داره ب دختره ک ب ریش شوهرت می بندیش

اون بخاطر دوست خودش تو لایو بوده

و حتنا داشتن صحبت میکردن

خیلی فکرت درگیر۱ ایدی فیک درست کن پیج‌ دختره رو فالو کن ک ببینی شوهرت تو لایواشون میرع یا ن

عزیز من .خیلی از دروغ گفتنا نشات گرفته از ترسن بعدشم شما اگه از در مهربونی و دوستی وارد بشی مطمن با ...

اینستاشو حذف کرده با گوشی دوستش بوده