2777
2789

سلام به همگی ..

خلاصه بخوام بگم بین زایمان پیش دکترم و زایمان فیزیولوژیک پیش یه مامای متخصص و با تجربه موندم .

نمیدونم اصلا بتونم یا نه ولی انتخاب اولم زایمان طبیعیه ک توصیه ی دکترم هم هست ، خیلی دوست دارم طبیعی باشه ولی خیلییییی ام میترسم .

حالا میگن تجربه و تخصص یه ماما خیلی بیشتره تو این کار تا متخصص زنان .

ولی اگه یهو مجبور به سزارین بشم اون وسط یعنی هر دکتری میاد بالاسرم ؟

کدومش بهتره ؟

کسی تجربه ی داشتن مامای همراه رو داره ؟؟؟؟ الان خیلی زیاد شده و تعریف زیادی شنیدم ..

اصلا نمیتونم بین سزارین و طبیعی انتخاب کنم چون هردو کلی عوارض دارن و درد و نمیدونم جمع بندیش کدوم بهتره برای من .

توروخدا کسی اطلاعاتی راجع به هرکدوم داره به اشتراک بذاره شاید از این کلافگی و استرس درومدم ...

ممنونم ازتون

من هر دو بچم سزارین بود مشکلی هم الان ندارم

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ساده میتونی از متخصصت بخوای یه ماما همراه بهت معرفی کنه من مطب متخصصم که میرفتم یه ماما پیشش بود که کمک دست دکتر بود گفت میتونی به عنوان ماما همراه ایشونم داشته باشی چون دکتر فقط تا زایمان یکی دوبار بهت سر میزنه اما ماما کل روند زایمانو کمکت میکنه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
کسی هم نمیشناسم که مشورت کنم باهاش، نه تجربه ای نه هیچی😭😢

عزیزم زایمان طبیعی از هر لحاظ بهتره  اگه سز بشی قیلش معلوم میشه

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

منم دوتا زایمان طبیعی کردم نمیشه گفت دردش کم بود اما خب چند ساعته مامای همراه هم میگن خوبه 

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴

من دقیقا همینو تاپیکو زدم ک مامای خصوصی بگیرم؟ 

من میگم نگیرم و ورزشای توی بارداری رو انجام میدم ک ب مشکل برنخورم 

ی وقت مامای خصوصی ی خطا بکنه بگن ما مسیول نیستیم و‌...

نمیدونم بعضیام گفتن بگیر خوبه

متخصصا توی زایمان طبیعی مثل وقتی که بستری هستی بیمارستان دوبار بهت سر میزنه هست و قطعا کل وقتشونو برای زایمان مریضشون نمیزارن من خودم سزارینی ام و اصلا انتخابم طبیعی نبود ولی شنیدم میگن ماما همراه خیلی خوبه و به اسون بودن زایمان کمک میکنه با ورزشهایی که میده و ماساژهای مخصوص زایمان

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️