2777
2789
عنوان

عمل بینی،کمککککک

173 بازدید | 30 پست

بچه ها هفته دیگه ایشالا میرم عمل بینی،ارزوم بود یعنی عمل بینی،ولی خیلی استرس دارم،اوناییکه عمل کردن بیان دلداریم بدن تورو خدا،از اتاق عمل و بعد عمل بگن

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

عزیزم بیهوشت میکنن دیگه هیچی نمیفهمی😂

میشی نفهم😐خخ

منم اولش میتدسیدم ولی نگران نباش خشکلی دردسر داره😌😎😂

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیهوشت میکنن دیگه هیچی نمیفهمی😂 میشی نفهم😐خخ منم اولش میتدسیدم ولی نگران نباش خشکلی دردسر ...

استرس قبل عمل برام سخته،اخه اسم اتاق عمل میاد استرس میگیرم،عزیزم تامپون بودنی برات سخت بود شبا خوابیدن

اصلانم سخت نیس من خودم انقد استرس داشتم بیهوش میشی وقتیم ک ب هوش میای چون فیتیله تو دماعته نمیتونی نفس بکشی فردای روز عمل درمیارن فیتیلشو میری خونه بعد ی هفتم گج روشو باز میکنن بابخیش ک اونام اصلا سخت نیستن

من نه درد داشتم بعد عمل نه عوارض بیهوشی  قبل عملم خیییلییی آروم بودم با وجود اینکه اولین عمل ج ...

عزیزم از نفس کشیدن با دهان خیلی میترسم،میگن ادم گلوش خشک میشه شبا نمیتونی بخوابیو اینا

حتما تهووع داشتی نباید زیاد شب قبلش بخوری باید کم بخوری حتما زیاد خوردی خیییییلی عمل دماع هستن دورو ...

ایشالا منم مثل شما دردی نکشم و عملم راحت باشه

استرس قبل عمل برام سخته،اخه اسم اتاق عمل میاد استرس میگیرم،عزیزم تامپون بودنی برات سخت بود شبا خوابی ...

یکم اره 

ولی می ارزه

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست