2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بارداری تهچین خورده بچش سقط شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3061 بازدید | 63 پست
نه هیچی نمیشه نگران نباش ولی دیگه نخور  من به قصد سقط کلی زعفرون مصرف کرده بودم سقط نشده بود!

چرا نخوره واقعا 😐😐

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
وای خدایا گوجه هم من زیاد میخورم😭

یا ابوالفضل حالا هم گوجه🤦‍♀️🤦‍♀️بیخیال بابا منم گوجه خوردم هر روز سالاد میخورم الان باید خودمو بکشم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایش با این حجم اطلاعات چطور باردار میشین

دکترم هر وقت کسی سوالای اینجوری می‌پرسید که مثلا یه لیوان  آب هویج خوردم تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ 

یا دیشب یه سیخ جیگر خوردم حالا چی میشه؟ 

یا شربت زعفرون خوردم مامانم میگه حالا بچه سقط میشه و... 

عصبانی میشد. میگفت تو با این اطلاعات و تفکر چطوری میخوای مادری کنی که باردار شدی؟؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بخاطر دل خودت اروم شه یکم خنکی بخور ولی من شله زرد هم خوردم چیزی نشد  در حد معمول از هر چیزی می ...

ممنونم که راهنماییم کردی و درکم کردی 

خدا پسرتو نگهداره برات مرسی عزیزم 😘♥️

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 
ممنونم که راهنماییم کردی و درکم کردی  خدا پسرتو نگهداره برات مرسی عزیزم 😘♥️

زنده باشی عزیز دلم  الانم بچه دوم باردارم هفت هفته ام و کلی استرس کلا ما چون بارداریم حساس میشیم حتی اگر شکم دهم حامله باشیم انشاالله هم خودت و نی نی هردو سالم و سلامت باشید ،😘😘😘

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
دکترم  هر وقت کسی سوالای اینجوری می‌پرسید که مثلا یه لیوان  آب هویج خوردم تو رو خدا بگید چ ...

اره بارداری دورانیه ک باید اروم بود

هرچیزیم درحد اعتدالش میشه خورد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بدبختی اینجاس کسیکه کلی اطلاعات داره،کلی کتاب راجبه بچه خونده،کلیییی ازهر جهتی(مالی،سنی،اجتماعی،جسمی ...

میشه قضاوت نکنی 

امضامو بخون 

شما از کجا میدونی من اطلاع ندارم

از این چند سال نازایی که کشیدم ترس از دست دادن دارم 

امید وارم یه روزی این حال منو حس کنی

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 
زنده باشی عزیز دلم  الانم بچه دوم باردارم هفت هفته ام و کلی استرس کلا ما چون بارداریم حساس میشی ...

ممنونم عزیزم 

منم بعد از ۳ سال نازایی خدا بهم بچه داد از اول لکه بینی داشتم و هماتوم 

کلی استرس کشیدم برا همین حساسم کاش بقیه هم درک میکردن 

انشاالله فندوقت صحیح و سالم به دنیا بیاد عزیزم برام دعا کن😘

چرا نخوره واقعا 😐😐

من خیلیی زعفرون خوردم تا سقط شه ولی نشد  هفته ۳۹ مرده بدنیا اومد نمیدونم دلیلش چیه ولی همه چیو مقصر میدونم 😭😢

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

عزیز دلم دکتر گفت هر چیز در حد معمول که زیاده روی نشه مشکل نداره زعفران فقط اگر مستقیما بصورت دمکرده ...

من با خوردن اب زرشک جنین 8 هفتم سقط شد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من اول بارداری که پرخطره هفته ۴ بودم هنوز بچه جا نگرفته یه لیوان ترکی زعفرون غل ...

خدا خیرت بده از نگرانی بیرونم اوردی😘😍

منم بارداریم پر خطره

چی کار کنم ترسیدم خب دوران بارداری کلی ادم استرس از دست دادن میگیره 

من تو بارداری دسته کم 4 الی 5 بار بشقاب پر ته چین خوردم چیزیمم نشد

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹