2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید دیگ خستم کرده

92 بازدید | 8 پست

پسرمو نزدیکه دوماهه از پوشک گرفتمش بعد ی هفتش دیگ جیش ک داشت خودشو نگه میداشت میفهمیدم‌جیش داره یا اینک بعضی وقتام میگفت خیلی کم پیش میومد تو شلوارش جیش کنه ولی الان دو هفته میشه ک اصلا نمیگ جیششو یوقتا جلوشو نگه میداره متوجه میشم میبرمش تازه نمیادم غرغردمیکنه یا فرار میکنه یوقتام ک قبل اینک بفهمم تو شلوارش جیش میکنه الان ی هفتس ک بیشتر جیش میکنه تو شلوار زود بزودم جیشش میگیره چیکارش کنم چنبار دعواش کردم وقتی ک جیش کرد بدتر شده دیگ اعصابم نمیکشه با زبون خوشم بهش میگم جیشتو بگو و ازین حرفا بازم بحرفم نمیکنه.دوسال و نیمشه پسرم دلم ازین میسوزه ک بلد بود قشنگ میگفت جیششو یهو اینجوری شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه اصلا واکنش نشون نده هر وقت جیش کرد بگو بدو برو شلوار و عوض کن شلوار کثیف رو بذار تو حموم اینکه مجبور بشه خودش شلوارش رو عوض کنه نوعی تنبیه هست ولی چیز دیگه ای بهش نگو خرما و غذاهای گرم زیاد بهش بده

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم طبیعیه اصلا واکنش نشون نده هر وقت جیش کرد بگو بدو برو شلوار و عوض کن شلوار کثیف رو بذار تو حمو ...

ینی وقتی جیش میکن تو شلوارش دعواش نکنم؟ تذکرم بهش ندم؟ خیلی حساس شده چند وقته پرخاشگر شده تا تذکر میدم حتی بهش واکنش منفی نشون میده اعصابش خورد میشه

فامیلمون بچش میگفت جایزه میداد بهش میذاشت درو دیوار برچسب بزنه بعد زود درست شد...

منم تشویقش میکنم اوایل بهش جایزه میدادم دستشویی فرنگیشم تو راهروی خونمون گذاشتم ک راحتتر باشه 

ینی وقتی جیش میکن تو شلوارش دعواش نکنم؟ تذکرم بهش ندم؟ خیلی حساس شده چند وقته پرخاشگر شده تا تذکر می ...

اصلا به روی خودت نیار از این رفتار برای لجبازی داره استفاده میکنه یکم براش بیشتر وقت بذار.هیچ واکسنی نداشته باشن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اصلا به روی خودت نیار از این رفتار برای لجبازی داره استفاده میکنه یکم براش بیشتر وقت بذار.هیچ واکسنی ...

وقتی میدونم جیش داره و بهش میگم بریم جیش کن نمیاد چیکار کنم ب حال خودش بذارمش 

وقتی میدونم جیش داره و بهش میگم بریم جیش کن نمیاد چیکار کنم ب حال خودش بذارمش 

من هر وقت اینجوری میکنه دخترم میگم بیا مسابقه بذاریم کی زودتر می رسه به دستشویی و اینجوری اون زودتر خودش رو میرسونه یه چند بارم بهش گفتم دمپایی های دستشویی دارن صدات میکنن بیا بریم ببینم چی کارت دارن یا از این جور بهانه ها