2777
2789
عنوان

بورسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 72 پست
اره والا شاگرد اولم بودم و موندم فقط به عشق معلمی

در حال حاضر آزمون های مدارس برتر رو پیش رو داری برای اون ها بیش تر از بخون و بعد برای کنکور 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال حاضر آزمون های مدارس برتر رو پیش رو داری برای اون ها بیش تر از بخون و بعد برای کنکور 

برای کنکور میخوام از تابستون بخونم که به امید خدا تک رقمی بیارم

برای کنکور میخوام از تابستون بخونم که به امید خدا تک رقمی بیارم

خيلی خيلی زوده واقعا خسته میشی همون دوازدهم بخون برای تک رقمی بسه 

دهم و یازدهم هم عادی بخون روزی 4 ساعت 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
دارم ترکی یاد میگیرم برم ترکیه

به درد نمی خوره واقعا

خيلی خيلی زوده واقعا خسته میشی همون دوازدهم بخون برای تک رقمی بسه  دهم و یازدهم هم عادی بخون ر ...

اها ممنون آخه تجربه ای ندارم 

فکر کردم اگه از تابستون بخونیتک رقمی میاری

اها ممنون آخه تجربه ای ندارم  فکر کردم اگه از تابستون بخونیتک رقمی میاری

فعلا بیخیال کنکور و معلمی بشین برای تیزهوشان و نمونه بخون