بچه ها تو سايتا در مورد تخمك گذاري نوشته يك روز در ماه اتفاق ميفته و تخمك ٢٤ ساعت زنده س، اگه اينطوريه پس چرا ميگن اگه رابطت نزديك تخمك گذاري باشه پسر ميشه اگه ازش گذشته باشه دختر ميشه 🙄 اگه فقط ٢٤ ساعت زنده باشه كه بقيه روزا يعني كشك، كسي اطلاعات داره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصلا توجه به اين چيزا نكردم و دقيقا يك روز قبل از پريودى كه از نظر پزشكى تخمكى وجود نداره باردار ...
واقعااا 😃 من تخمك گذاريم ميشد يكشنبه بعد مهمون داشتم نتونستم انجام بدم دو روزه نشستم دارم گريه ميكنم ميگم اينماه و از دست دادم، يعني الانم ميشه كه سه روزه ازش گذشته؟
واقعااا 😃 من تخمك گذاريم ميشد يكشنبه بعد مهمون داشتم نتونستم انجام بدم دو روزه نشستم دارم گريه ميكن ...
ديوونه اى با اين وضع استرس حتى اگر تخمكى هم باشه بازم باردار نمبشى...خودتو بزن به بيخيالى هروقت ميل داشتيد اقدام كنيد من حتى يك شب در ميون هم رعايت نميكردم هروقت دوست داشتم اقدام ميكردم يكبار هفته اى يه اقدام يكبارم دو شب پشت هم...
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
خوب اقدام کن شاید گرفت نگرفتم ایشالا ماه بعد حواست باشه بعد از ۹ روز از روز اول پریتهر شب برو اقد ...
من اينماه دوتا فوليكول غالب داشتم، چون از روز اول پري تا پنجم هر روز دمنوش تخم هويج خوردم خيلي براي ساختن تخمك موثره، اينماه امتحان كن فقط ٥ روز اول پري