2777
2789
عنوان

نگران آیندمم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 34 پست
۲۵

سنی نداری ک ولی خب واسه ازدواج خوبه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی،چند سالته؟

۲۳ عزیزم دیگه کم کم داره موقعش میشه یه موقعیت ازدواج دارم قرار بود تابستون عقد کنیم ولی خانوادگی کلا کرونا گرفتن خودشم حسابی مریض شده نمیدونم چی پیش میاد میترسم

کجا کمه،اکثر هم سنام ازدواج کردن😔

تو رو خدا اینجوری فکر نکن ۲۵ اخه تازه اول جونیته و اینکه مهم زود ازدواج کردن نیس مهم کیفیت ازدواجه خیلی ها ازدواج کردن ولی اگه ازدواج نکردنشون شرافت داره کتک خیانت مشکلات زیاد مادی تو زندگی باید صبور بود تا به درجات خوبی رسید

تو رو خدا اینجوری فکر نکن ۲۵ اخه تازه اول جونیته و اینکه مهم زود ازدواج کردن نیس مهم کیفیت ازدواجه خ ...

چون تا حالا یدونه موقعیت خوبم نبوده خیلی نگرانم و اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین😔

چون تا حالا یدونه موقعیت خوبم نبوده خیلی نگرانم و اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین😔

نگران نباش و در همه حال سعی کن اعتماد به نفست بالا بشه چون در غیر این صورت ممکنه انتخاب اشتباه کنی که موقع پشیمون میشی و راهی نداری به خدا بسپار همه چیز در زمان درست و به روش درست اتفاق می افته تا وقتی خدا هست چرا دل نگرانی خدا برای هر کس یه جفتی آفریده