2777
2789

سلام خانوما من هفته ۲۷ هستم و رفتم واسه سونوی وزن همه چی خوب بود و نوشته جنین باضربان قلب منظم و طبیعی و اکتیویته مناسب  دیده شد.

بعد دکترسونوگرافی بهم گفت اکوی قلب جنین رفتی؟گفتم نه.

گفت بروحتما 

گفتم مگه مشکلی هست؟گفت نه ولی کارمن نیست.بعدقلب نی نی رو خیلی نگاه کرد 

نگرانم یعنی چیزی شده؟مشکلیه؟

خدایاشکرت

ان شاالله که چیزی نیست منم یه بار فرستادن ولی بعدا مشکلی نبود

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم،خیلیا نمیرن،دکتر من حساس بود گفت برم،اگه نگرانی بگو دکترت بنویسه،وزن نی نی ت چقدر بود؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نه فکر نکنم مشکلی باشه برای منم دکتر ندشته   که باید هفته دیگه برم

وای خیلی ترسیدم اخه همه چیشم خوب بود 

راستی اکو رو باید دکتر بنویسه حتما؟همینطوری نمیشه انجام داد؟

خدایاشکرت
وای خیلی ترسیدم اخه همه چیشم خوب بود  راستی اکو رو باید دکتر بنویسه حتما؟همینطوری نمیشه انجام ...

برای من دکتر نوشته ، نمیدونم حتما باید بنویسه یا نه 

در کل نگران نباش اینا چکاپ های دوره ایین دیگه باید انجام داد

پس نگران نباشم.۱۰۳۲ گرم عزیزم

وزنشم که خوب بوده خداروشکر،نگران نباش،اما واسه اطمینان به دکترت بگو که استرست کم شه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خداکنه واسه منم همینطوری بشه ممنونم عزیزم

ان شاالله ، حتی بعد تولدشم حدود یه سالگیش زنگ زدن از بیمارستان که بیارین واسه سونو و اکو بردم متخصص قلب کودکان بازم گفت کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره نمیدونم واسه چی آدمو نگران میکنن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
سلامتی قلب جنین فقط با اکوی قلب مشخص میشه نه با هیچ آزمایش ونه با هیچ سونویی  پس حتما اکوی قلب ...

اهان اره ازم پرسید گفت قبلا رفتی؟گفتم نه 

گفت پس حتما برو اکو چون کارمن نیست

خدایاشکرت

سود سپرده و هر نوع وامی مثل وام ازدواج و وام خونه و حتی وامی که پارسال روحانی داده بود،خلاصه هر نوع وامی ،حرام و ربا است.و فرقی نداره که میزان سود چقدر باشه(چه میزان سود زیاد باشه و چه میزان سود کم باشه،ربا محسوب میشه) و باید ازش توبه کرد و جبرانش کرد و پسش داد.و روش توبه و جبرانش توی اینترنت هست و روش دقیق توبه ش رو از یه نفر که اگاه هست به این مساعل،بپرس .

ربا اثرات مخرب رو زندگی میذاره و خدا گفته تو قران که ربا جنگ با خدا و پیامبرشه.و مراجع نظراتی دادن ،که اگه فلان کار رو کنی دیگه سود سپرده و وام ربا نیست،ولی نظراتی که مراجع دادن ،مربوط به بانکداری اسلامی هست.،که بانکداری اسلامی اصلا تو ایران وجود نداره  و خود رهبر و ایت الله جوادی املی هم اعلام کردن که بانک های ایران ربوی هست.

بزن توی نت ایاتی که تو قران درمورد ربا است .و نظر استاد راعفی پور درمورد سود بانکی و وام بانکی رو هم توی نت بزن.و تفاوت بانکداری اسلامی و بانکداری ربوی هم بزن توی نت،که مشخص میشه بانکداری تو ایران ربوی هست.

و همچنین بورس هم قمار و ربااست وتحت هرشر ایطی (حتی اگه طبق نظر مرجعت عمل کنی)،بازم بورس حرامه.که در این مورد لطفا بزن توی نت نظر محمدهادی مذهب جعفری درمورد بورس.که یکی از حرفاش اینه که بورس قمار و ربا است.و بورس تحت هر شرایطی حرام هست.چون مثلا من تعدادی مرغ دارم و این مرغا مریضن یا احتمال میدم که این مرغا مریضن،من حق فروختن این مرغا رو ندارم.و اگه بفروشم هم حق الناسه و هم درامد من حرامه.چون در این حالت من سود کردم و طرف مقابل ضرر کرده.و اسلام با همچین چیزی مخالف هست و گفته حرام است.و توی بورس هم چون تو لحظه اخر که پولت داره نابود میشه،میفروشی اون رو،تو سود میکنی و یکی دیگه ضرر میکنه،پس بورس حرامه.

این حرف هایی زدم رو کسایی گفتن که اگاه به مساعل حلال حروم هستن.

منم انشالله هیچ وقت نه سراغ بورس میرم ،نه سود سپرده و نه سراغ هر نوع وامی میرم.نه اینکه پولدار باشم،نه نیستم.ولی ادم اگه یه لقمه نون حلال بخوره و با سختی زندگی بکنه، کم بخوره و با سختی زندگی کنه ،بهتر از اینه که مال حرام بخوره.چون لقمه حرام واقعا اثرات مخرب رو زندگی داره.

البته اگه خدای ناکرده تا الان سود سپرده گرفتین یا هر نوع وامی گرفتین مثل وامی که پارسال روحانی داد به مردم،باید ازش توبه کنین و جبران کنین و پسش بدین .

متاسفانه کشور ما اسمش جمهوری اسلامی هست ،ولی اصلا احکام اسلامی که خدا ازش حرف زده،توش رعایت نمیشه

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی