سود سپرده و هر نوع وامی مثل وام ازدواج و وام خونه و حتی وامی که پارسال روحانی داده بود،خلاصه هر نوع وامی ،حرام و ربا است.و فرقی نداره که میزان سود چقدر باشه(چه میزان سود زیاد باشه و چه میزان سود کم باشه،ربا محسوب میشه) و باید ازش توبه کرد و جبرانش کرد و پسش داد.و روش توبه و جبرانش توی اینترنت هست و روش دقیق توبه ش رو از یه نفر که اگاه هست به این مساعل،بپرس .
ربا اثرات مخرب رو زندگی میذاره و خدا گفته تو قران که ربا جنگ با خدا و پیامبرشه.و مراجع نظراتی دادن ،که اگه فلان کار رو کنی دیگه سود سپرده و وام ربا نیست،ولی نظراتی که مراجع دادن ،مربوط به بانکداری اسلامی هست.،که بانکداری اسلامی اصلا تو ایران وجود نداره و خود رهبر و ایت الله جوادی املی هم اعلام کردن که بانک های ایران ربوی هست.
بزن توی نت ایاتی که تو قران درمورد ربا است .و نظر استاد راعفی پور درمورد سود بانکی و وام بانکی رو هم توی نت بزن.و تفاوت بانکداری اسلامی و بانکداری ربوی هم بزن توی نت،که مشخص میشه بانکداری تو ایران ربوی هست.
و همچنین بورس هم قمار و ربااست وتحت هرشر ایطی (حتی اگه طبق نظر مرجعت عمل کنی)،بازم بورس حرامه.که در این مورد لطفا بزن توی نت نظر محمدهادی مذهب جعفری درمورد بورس.که یکی از حرفاش اینه که بورس قمار و ربا است.و بورس تحت هر شرایطی حرام هست.چون مثلا من تعدادی مرغ دارم و این مرغا مریضن یا احتمال میدم که این مرغا مریضن،من حق فروختن این مرغا رو ندارم.و اگه بفروشم هم حق الناسه و هم درامد من حرامه.چون در این حالت من سود کردم و طرف مقابل ضرر کرده.و اسلام با همچین چیزی مخالف هست و گفته حرام است.و توی بورس هم چون تو لحظه اخر که پولت داره نابود میشه،میفروشی اون رو،تو سود میکنی و یکی دیگه ضرر میکنه،پس بورس حرامه.
این حرف هایی زدم رو کسایی گفتن که اگاه به مساعل حلال حروم هستن.
منم انشالله هیچ وقت نه سراغ بورس میرم ،نه سود سپرده و نه سراغ هر نوع وامی میرم.نه اینکه پولدار باشم،نه نیستم.ولی ادم اگه یه لقمه نون حلال بخوره و با سختی زندگی بکنه، کم بخوره و با سختی زندگی کنه ،بهتر از اینه که مال حرام بخوره.چون لقمه حرام واقعا اثرات مخرب رو زندگی داره.
البته اگه خدای ناکرده تا الان سود سپرده گرفتین یا هر نوع وامی گرفتین مثل وامی که پارسال روحانی داد به مردم،باید ازش توبه کنین و جبران کنین و پسش بدین .
متاسفانه کشور ما اسمش جمهوری اسلامی هست ،ولی اصلا احکام اسلامی که خدا ازش حرف زده،توش رعایت نمیشه