2777
2789

من از دیشب حالت نبض توی شکمم سمت پایین حس میکنم

اینا لگدای بچس؟

خیلی ذوق دارم بچه اولمه

تاحالا تکوناشو حس نکردم

😍😍😍😍😍

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واست صلوات میفرستم مشکلت چیه ؟

چسبندگیم با عکس برطرف شد

واس تنبلی تحت درمانم

شوهرمم ضعیف تحت درمانه

دکترم گفت اگ تا عید نشد بیا هیستروسکوپی

تورو خدا خواهش میکنم دعا کنید واسم

میدونم گاهی خدا نمیخواد که بده اما خب سخته هربار دکتر ی جیز بگه الانم الکی الکی برم زیر تیغ

چسبندگیم با عکس برطرف شد واس تنبلی تحت درمانم شوهرمم ضعیف تحت درمانه دکترم گفت اگ تا عید نشد بیا ...

الهی اره میدونم خودمم دوسال اقدام بودم تا خدا بهم داد

یه مدت ازاد بذار ولی اصلا بهش فکر نکن

بذار یکم ذهنت ازاد باشه

من بعد دوسال همه قرص و دارو هارو گذاشتم کنار و فقط ازاد گذاشتم همون ماه اول گرفت

بیشتر استرس مانع میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نیت چیه😍 مثل ترکیدن حبابای ریز میمونه من اول فک میکردم باده😂😂بعدا فهمیدم لگدای بچس دیگه عشق ک ...

من نمیدونم اشتباه میکنم یا واقعا همینطوره ولی حرکتای این بچمو از ۱۲ هفتگی متوجه میشم بچه ی دوممه به قول شما مثل ترکیدن حباب

آره عزیزم دیگه وقتشه حرکتای کوچولوتو حس کنی من پسرمو ۱۹ هفتگی فهمیدم مثل ماهی تو شکمم سر میخورد

اخه مثل ماهی نیست

مثل نبض ولی قوی تر یهو میزنه دوباره یه دقیقه بعد

دوباره چندثانیه فقطم اون پایین میزنه

روبه ناف یا بالا نیست

فقط پشت و پایین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیدونم اشتباه میکنم یا واقعا همینطوره ولی حرکتای این بچمو از ۱ث هفتگی متوجه میشم بچه ی دوممه به ...

خیلی زوده که من از بیست هفتگی متوجه شدم 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍