میشه دلیل تون رو هم بگید؟؟، چه رژیمی خوبه برای پسر دار شدن؟؟ همسر من میگه فرق نداره ولی من دوس دارم پسر بشه نمیدونم چرا فقط دلیلم اینه یه دختر دارم یه پس هم داشته باشم
ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
همیشه خدا راشکر میکنم که خدا بهم یه دختر داد که واقعا نعمته
البته که پسرم هم برکته
ولی خوب سلامتی برام همیشه مهمترین چیزه
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا خانواده همسرم بیشتر دختر دوس دارن شوهرمم میگه دومی هرچی باشه مهم نیس ولی خودم دوس دارم از هر ...
من ولی دومی هم اصلا برام مهم نبود چی بشه
یه پسر داشتم و خداوند برای بار دوم لایق دختر داشتن دونست منو😍😍😍
ولی سخت نگیر بخودت رژیم و اینا همش حرفه اصلابه اینا نیست
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من پسر دوس دارم از دختر بدم میاد فقط بخاطره اینکه بدبختیهاش نسبت ب پسر خیلیییئییی بیشتره تا ...
نگو اینجوری درسته من خدم دوس دارم پسر داشته باشم ولی دختر روحیش خیلی خوبه نمیدونی چقد مراقب مامانش از همون کوچیکی دختر من که اینجوریه خیلی آروم و سر زبون داره ولی انشالا پسر دار بشی بله زحمت و مشکلات دختر تو جامعه ما خیلی زیاده
ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡