2777
2789
عنوان

کیا دوس دارن بچشون پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 42 پست

همیشه خدا راشکر میکنم که خدا بهم یه دختر داد که واقعا نعمته

البته که پسرم هم برکته 

ولی خوب سلامتی برام همیشه مهم‌ترین چیزه 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ترکه عاشق دختره ولی قوم خودم عاشق پسرن فهمیدن بچه من پسره هی می اومدن ابراز خوشحالی میکردن م ...

برای ماهم اصلا فرق نداره فقط دوس دارم از هر دوتاش داشته باشم به قومیت ربطی نداره 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
شوهر من ترکه عاشق دختره ولی قوم خودم عاشق پسرن فهمیدن بچه من پسره هی می اومدن ابراز خوشحالی میکردن م ...

اره‌خیلی‌ناراحت‌کنندس‌ما‌مورد‌داشتیم‌دختر‌اوورده‌بود‌اصلا‌زایمان‌کرد‌کسی‌محلش‌نداد

اتفاقا خانواده همسرم بیشتر دختر دوس دارن شوهرمم میگه دومی هرچی باشه مهم نیس ولی خودم دوس دارم از هر ...

من ولی دومی هم اصلا برام مهم نبود چی بشه

یه پسر داشتم و خداوند برای بار دوم لایق دختر داشتن دونست منو😍😍😍

ولی سخت نگیر بخودت رژیم و اینا همش حرفه اصلابه اینا نیست 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
برای ماهم اصلا فرق نداره فقط دوس دارم از هر دوتاش داشته باشم به قومیت ربطی نداره 

بیشتر ادما پسر دوس دارن خیلیا بخاطر اینکه دوس ندارن دخترشون اذیت بشه یا از جامعه میترسن ولی واقعا قوم ما خیلی پسر دوستن 😆

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
دختر که عالیهههه باید ادم دختر و داشته باشه ولی برای بعدی دوست داری هر دوجنس باشه ولی واقعا دختر بای ...

بله موافقم دختر من ماهه من مریض شم فقط کنارم میمونه و نگرانم میشه

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

من پسر دوس دارم

از دختر بدم میاد   فقط بخاطره اینکه بدبختیهاش نسبت ب پسر خیلیییئییی بیشتره

تا خودشو پیدا میکنه پریود میشه  

ازدواجش ی پروسه است واسه خودش

تمکین از شوهر خودش ی موضوع مهمه.

سرطان و هزار جور سختی و مریضیه دیکه   تو زنها بیشتر از مردهاست

اره لرا عاشق پسرن ولی انصافا خیئییلی ب دختراشون احترام میزارن

آره دقیقا..‌‌.من ترکم مادر شوهرم لره نهاونده دو تا دختر داره با این دوتا دختراش مارو کشته هااااا عید بشه زنگ میزنه به پسراش عیدی ابجیتونو بفرستید تولد میشه کادوی ابجیتونو بفرستید....ولی زیاد به عروس احترام نمیکنن

من پسر دوس دارم از دختر بدم میاد   فقط بخاطره اینکه بدبختیهاش نسبت ب پسر خیلیییئییی بیشتره تا ...

نگو اینجوری درسته من خدم دوس دارم پسر داشته باشم ولی دختر روحیش خیلی خوبه نمیدونی چقد مراقب مامانش از همون کوچیکی دختر من که اینجوریه خیلی آروم و سر زبون داره ولی انشالا پسر دار بشی بله زحمت و مشکلات دختر تو جامعه ما خیلی زیاده