2777
2789
عنوان

کیا دوس دارن بچشون پسر بشه

1028 بازدید | 42 پست

میشه دلیل تون رو هم بگید؟؟، چه رژیمی خوبه برای پسر دار شدن؟؟ همسر من میگه فرق نداره ولی من دوس دارم پسر بشه نمیدونم چرا فقط دلیلم اینه یه دختر دارم یه پس هم داشته باشم

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

همه دوست دارن بجز دشمن!!!!😁😁😁😁😁😁

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دوست دارن بجز دشمن!!!!😁😁😁😁😁😁

😂😂

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خب معلومه هرکی دختر داره پسر میخاد هرکی ام پسر داره دختر میخاد دیگ انشاالله خدا ب همه از هر دوتا نوعش بده سالم و صالحشو😍😍

من فقط از اینایی ک ی جنس خاصیو میپرستن متنفرم 

و فک میکنن بقیه ام باید حتماااا پسر یا حتماااا دختر دوست داشته باشن 

کلا از ادمای عقب افتاده بدم میاد

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

من بچه ندارم ولی آرزوم اینه پسر داشته باشم چون پسربچه دوس دارم هم خودم هم شوهرم،دلیلشم اینه که دلمون میخاد😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هر چی خدا بخواد

بله دقیقا

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

ببین همیشه بگو خواست خدا هر چی باشه همونه. من پسر دارم. رژیم غذاییتو اگر میخوای پسر باشه از ۳ ماه قبلش شروع کن به خوردن خوراکی هایی با طبع گرم ۶م خودت و هم به شوهرت بده و اینکه باید رحمت گرم باشه و شکمتو گرم نگه داری و اینکه زمان دقیق تخمک گذاریتو بدونی و دقیقا همون روز رابطه داشته باشید. 

دختر و پسر درسته فرقی نداره اما ادم ته دلش یا دختر میخاد یا پسر! من بارداری اولمه ۹هفتمه چون با تک‌پسر ازدواج کردم دوس دارم اول پسر باشه 

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰