mubina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 65 عنوان کادو 79 بازدید | 11 پست سلام قشنگا ظهر بخیرررررایده ی کادو بدین لطفااااابهمن ماه هم تولدِ همسرمع هم سالگرد عقد هم ولنتاینننن🧐🧐 1399/10/09 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mubina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 65 هر کدوم جدا میخای بدی فرقی نمیکنه نظر خودم اینه که دوتا چیز بگیرم و تو باکس بزارم چون ۲۱/۲۵/۲۷ تولد ولن سالگرد
شوکshock عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 656 منم بهمن هم تولدمه،هم ولنتاین اما هیچ کادویی درکار نیستمثلا: میتونی براش جعبه بگیری خودت چیزایه تزئینی،پوشال،شکلات،خرس، بزاری داخلشاماده ام هست اما اینطور سلیقه خودته بهترهکادو هم ادکلن،لباس،ست کمربند و کیف پولبا یه کیک همون شب تولدش همشو اجرا کن
mubina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 65 منم بهمن هم تولدمه،هم ولنتاین اما هیچ کادویی درکار نیست مثلا: میتونی براش جعبه بگیری خودت چیزایه تز ... تولدت پیشاپیش مبارک عزیزم☺️😍منخودمم بهمنم ۱۴ اممرسی از ایدهات💕
شوکshock عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 656 تولدت پیشاپیش مبارک عزیزم☺️😍 منخودمم بهمنم ۱۴ ام مرسی از ایدهات💕 ممنون😊😍تولد شماهم با سالگرد و تولد همسرت پیشاپیش مبارک💕منم۲۸امم😂 به نظرم ب جای با کس و تزئینی ها بزار روی کادوت تا یه چیز تک هم بگیری حداقل قشنگ باشه،ساعت هم خوبه
mubina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 65 ممنون😊😍 تولد شماهم با سالگرد و تولد همسرت پیشاپیش مبارک💕 منم۲۸امم😂 به نظرم ... 😩هرچیزی ک فکر کنی گرفتمممممم قبلاساعت / کت تک / لباس ولی اون ست ک گفتی کمربند و اینا رو اوکیم باهاش😍شما چند سالته؟
شوکshock عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 656 😩هرچیزی ک فکر کنی گرفتمممممم قبلا ساعت / کت تک / لباس ولی اون ست ک گفتی کمربند و اشکال ندارهناراحت نباش😶ست هم قشنگه😊 یا عسلی یا مشکیقهوه ایی سوخته نگیریا😑حتی یه شاخه گل هم برای کسی که دوست داره تکراری نیست😊
شوکshock عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 656 اشکال نداره ناراحت نباش😶 ست هم قشنگه😊 یا عسلی یا مشکی قهوه ایی سوخته نگیریا😑 حتی یه شاخه گل ه ... میتونی یه باکس قشنگ بگیری چندتا کاغذ کادو بپیچی دور یه جوراب مردونه یکم اذیت کنی خاطره بشه😂
mubina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 65 اشکال نداره ناراحت نباش😶 ست هم قشنگه😊 یا عسلی یا مشکی قهوه ایی سوخته نگیریا😑 حتی یه شاخه گل ه ... ننننع حتما یا مشکی میگیرم یا قهوه ای روشننامزدم ۲۵ سالشه من ۱۹ جفتمونم قرنی طور😂اره عزیزم مهم اون علاقهست شما متاهلی؟
شوکshock عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 656 ننننع حتما یا مشکی میگیرم یا قهوه ای روشن نامزدم ۲۵ سالشه من ۱۹ جفتمونم قرنی طور😂 اره عزیزم مهم ا ... من مجردم😂