سلام دوستان
من ۷ هفته م بود و رفتم پیش یه متخصص زنان خیلی مطرح، هنوز منو ویزیت نکرده بودند گفتند باید سونوی واژینال بشی... در هر ساعت ۴۰ نفر رو سونو واژینال میکرد و اصلا ویزیت نمیکرد ...و وقتی سونو کردند گفتند که ۵ هفته ای و ساک کوچیکه ...الکی الکی بچه ام سقط شد...
لطفا برای سونو پیش متخصص زنان نرید و نزارید متخصص زنان سونوتون کنند چون هیچکدومشون تخصصی در این زمینه ندارند، درسش رو نخوندند... دو ماه اموزش دیدند و فقط و فقط برای درآمد سونوگرافی میکنند، سونوگرافی تخصص رادیولوژیست هاست و رادیولوژی اولین و سخت ترین رشته است در بین رشته های پزشکی( از نظر ورود به رشته)و در امتحان تخصص پزشکی، پزشکانی که رتبه های اول رو میارند میرن رادیولوژی... متخصصین زنان، قلب، چشم، داخلی،جراحی و غیره از رتبه های ۲۰۰ به بالا شروع میشن...( دوستم که دانشجوی تخصص زنان هست اینا رو بهم گفت)
و دیگه اینکه پدر یکی از دوستان من کارمند وزارت بهداشت هستند و ایشون گفتند طبق قانون وزارت متخصصین زنان نباید هیچ وجهی رو به عنوان سونوگرافی دریافت کنند، چون سونوگرافی کارشون نیست و فقط در تشخیص میتونه کمکشون کنه...
مشکل پولش نیست ولی وقتی یکی تخصص نداره به دلتون میندازه که ساک کوچیکه یا هر چیز دیگه ای ذهن رو میبره رو به سقط و اینجوری میشه که زندگی یه آدم رو بهم میریزه...ایکاش همه متخصصین زنان به حقشون قانع بودند و برای کسب درامد سونوگرافی نمیکردند... امیدوارم خداوند عدالت رو برقرار کنه...