2777
2789

سلام دوستان

من ۷ هفته م بود و رفتم پیش یه متخصص زنان خیلی مطرح، هنوز منو ویزیت نکرده بودند گفتند باید سونوی واژینال بشی... در هر ساعت ۴۰ نفر رو سونو واژینال میکرد و اصلا ویزیت نمیکرد ...و وقتی سونو کردند گفتند که ۵ هفته ای و ساک کوچیکه ...الکی الکی بچه ام سقط شد...  

لطفا برای سونو پیش متخصص زنان نرید و نزارید متخصص زنان سونوتون کنند چون هیچکدومشون تخصصی در این زمینه ندارند، درسش رو نخوندند... دو ماه اموزش دیدند و فقط و فقط برای درآمد سونوگرافی میکنند، سونوگرافی تخصص رادیولوژیست هاست و رادیولوژی اولین و سخت ترین رشته است در بین رشته های پزشکی( از نظر ورود به رشته)و در امتحان تخصص پزشکی، پزشکانی که رتبه های اول رو میارند میرن رادیولوژی... متخصصین زنان، قلب، چشم، داخلی،جراحی و غیره از رتبه های ۲۰۰ به بالا شروع میشن...( دوستم که دانشجوی تخصص زنان هست اینا رو بهم گفت)

و دیگه اینکه پدر یکی از دوستان من کارمند وزارت بهداشت هستند و ایشون گفتند طبق قانون وزارت متخصصین زنان نباید هیچ وجهی رو به عنوان سونوگرافی دریافت کنند، چون سونوگرافی کارشون نیست و فقط در تشخیص میتونه کمکشون کنه...

مشکل پولش نیست ولی وقتی یکی تخصص نداره به دلتون میندازه که ساک کوچیکه یا هر چیز دیگه ای ذهن رو میبره رو به سقط  و اینجوری میشه که زندگی یه آدم رو بهم میریزه...ایکاش همه متخصصین زنان به حقشون قانع بودند و برای کسب درامد سونوگرافی نمیکردند... امیدوارم خداوند عدالت رو برقرار کنه...

خوب شد گفتی چون خیلیا بهم میگن برو متخصص زنانی ک سونو دارن خودشون من یه جا رفتم متخصص سونوهای قبل و یه سال پیشمو بردم ولی نگفت میخاد دارو داد وآزمایش گفت برو تا بعد سونو هم بگیریم ک دیگه پیش اون نرفتم جای دیگه رفتم

اتفاقا میخاستم دکتر متخصص جدید برم وقتی باردار شدم چون اینی ک الان میرم ماماس واسه همین خیلیا گفتن هم ماما رو داشته باش هم متخصص بعدم جایی برو سونو داشته باشهرخودش 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

چه جالب.ممنون عزیزم که راهنمایی کردی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شد گفتی چون خیلیا بهم میگن برو متخصص زنانی ک سونو دارن خودشون من یه جا رفتم متخصص سونوهای قبل و ...

خواهش میکنم‌...بنظرم برو و اگه خواستن سونو کنند، با کمال احترام بگو سونو رو میخام برم پیش رادیولوژیست