2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 48 پست
یه چند روز کار سنگین نکن .صبر کن ان شالله حامله ای به حق این شب های عزیز

ان شاء الله 

خسته شدم مگر خود خانوم فاطمه زهرا بده بچه بهم :(

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بارداری همه اینا هست به کمر فشار میاد نازنین نگران نباش . من چند ماه پاهام میگرفت فقط باید کیسه اب گرم میذاشتم تا باز شه . شمام بذار خوبه

نداری یه حوله رو اب داغ بزن بذار تو پلاستیک فریزر بذار رو جایی که درد داره نزدیک شکمت نذاریا ساق پا اینارو بذار 

ان شاءالله که بزودی خدا بهت میبخشه یه نی نی سالم، عکس رنگی انداختی تو این مدت؟؟

شش ماهه دکتر نوشته هر ماه یه جوری کنسل میشه نمیدونم چه حکمتیه. حالا اگه نشد این ماه وقت میگیرم حتما باز

محتاجم به دعا جونم چشم حتما ❤

قربونت برم عزیزم. استرسم از خودت دور کن بدون استرس باردار شدن سریعتره ها

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
توی بارداری همه اینا هست به کمر فشار میاد نازنین نگران نباش . من چند ماه پاهام میگرفت فقط باید کیسه ...

خدا از دهنتون بشنوه کاش واقعا باردار باشم

مرسی🌹

عزیزم من دوماه بود ک پریود نشده بودم ۳بار هم بی بی چک زدم

آخری رو الکی زدم گفتم منکه باردار نیستم الکی بزنم دیگه

ی باره دیدم مثبت شد

خداروشکر آزمایش دادم فهمیدم ۱ماهمه

اما ۱روز خیییلی زوده شما دوفاستون هم داری میخوری حداقل یه هفته فرصت بده

عزیزم دوسه روز دیگه بیبی بذار انشاءالله که حامله باشی وبهترین روزای عمرتو با نینیت سپری کنی😍😍 ...

انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه 😍❤😘