2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم...

427 بازدید | 20 پست

خودت باعث شدی نسبت بهت بیتفاوت باشم...

اخه مادرشوهرم هر هفته میاد خونمون دو سه شی میمونه و شوهرم همون شبها میره بغل مادرش من یه پسر سه ماهه دارم خسته میشم بیشتر وقتها به محبت و دلگرمی شوهرم نیاز دارم ...مادرشوهرم در تدارک طلاقه هی میاد خونمون گریه میکنه و میگه من بی کس هستم من بدبختم حالا شوهرم میخواد ماشینشو بفروشه بده خونه براش رهن کنه ..بخدا من مخالفتی ندارم ولی از اینکه مادرش اولویت اول زندگیشه ناراحتم ..یه چیزی میگم من تازه خونریزیم تموم شده و با کلی شوق و ذوق رفتم موهامو رنگ کردم و سشوار کشیدم منتظرش بودم بیاد خونه نگو با مادرش وارد شد من شوکه شدم گفتم چرا بهم خبر ندادی گفت حال مادرم خوب نبود گفتم بیاد پیشمون ....بعد منو کشونده تو اتاق گفت برو ارایشتو پاک کن مامانم ناراحت میشه ..مثلا چون من سرحال و خوشحالم اون ناراحت خوب نیست ...بعد چهار روز ک مادرش رفت امشب بهشگفتم نسبت بهت بیتفاوت شدم اونم رفت جدا خوابید نمیدونم حرف درستی زدم یا نه ولی خیلی از دستش دلخورم😞

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

اصلا تحمل همچین مردهایی رو ندارم

یک کلام

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شرایط سختی 

ولی عزیزم فک کن خدای نکرده خدای نکرده پدر مادرشما درشرف جدایی بودن 

چقد واست سخت بود 

اینم مرده تو‌دلش می‌ریزه وقتی اشک مادرشو میبینه.بهس حق بده .از رو دل خوشش بهم ریخته نیس.

میدونید چی جالبه.من داداشم بعد ازدواج دیگه به خواهر و مادرش خیلی توجهی نداره واصلا مارو نمیبینه ازاون ور شوهرم خیلی به مادروخواهراش توجه داره حتی گاهی بیشتر ازمن.کلا از هردو سر شانس نیاوردم😅😅

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه که میاد خیلی فشار روی مادره..کاش مرد اینو بفهمه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

چه مسخره که میره کنار مادرش میخوابه؟؟ چطور همون موقع رو د  رو بهش تشر نمیزتید خودشو جمع وجور کنه؟ این کوتاه اومدنا به ضرر خودت تمام میشه . خب مادرش فکراین روزش میبود، طلاق نگیره فکر کنه پسرش نیست به شما چه ماشینتونو بفروشید؟ به امید ماشین شما طلاق میگیره؟

من از حرفی که زدم ناراحتم چجوری از دلش دربیارم

من اینجور مواقع میذارم دلم حرفشو بهش بزنه 

برو پیشش بذار دلت حرف بزنه ..بگو ببخشید دست خودم نبود اونروز ک آرایش کردم به عشق تو اما گفتی برو بشور ته دلم بهت حق دادم ولی خودمم دلخور شدم باعث شد این حرفو بهت بزنم 

حق داری خوب گفتی.

ادم نبایدیه حرفو خیلی رودلش نگه داره.مگه دختر یاپسردیگه نداره؟؟

خوب اون طرفم بابای شوهرته،دشمنش که نیست بجا اشتی دادن داره بدتر جدایی میندازع بین پدرمادرش

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من از حرفی که زدم ناراحتم چجوری از دلش دربیارم

به خدا  دنیا  دو روزه  

همین الان  برو بغلش  کن  بگو بدون  تو  خواب نمیبره

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀