من یسال و نیمه عقد هستم خانواده نامزدم میخوان بیان برای صحبت امشب حرف درمورد توقع شد با نامزدم ، اونم گف موقعی ک بیایم خونتون برای صحبت اون موقع مشخص میشه ک چقدر هوامو داری ازحرفش خیلی ناراحت شدم ی لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه فرمالیته ک ارزوی هردختر عروسی گرفته ک اونم ن تو این اوضاع کرونا میشه گرفت و ن تو این اوضاع بد مالی واقعا توقع زیادیه؟؟ شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟ نزدیک دوساله میخواد ماشین بخره خرید ولی ب حرف خانوادش فروخت حرفی نزدم برای پسر اولشون خونه خربدن برای ما اجاره امشب گفتم ن نزدیک ما بگیریم ن نزدیک شما میگه پولشو بابام میخواد بده من نمیتونم تعیین تکلیف کنم براش اخه من چی بگم 😞😭😭
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم منم نزدیکه دوساله نامزدم چون میدونم اگه عروسی نگیرم پشیمون میشم مادرشوهرم که تا کرونا اومد کیف میکرد منم گفتم اگه مجبور بشم چهار سالم نامزد بمونم من بااااید عروسی بگیرم ،بنظرم از آتلیه و لباس عروس خوب نگذر حالا که عروسی نمیگیری خب پوله تالارو بده لباستو خوب بگیر ،این عروسی انقدد واسه خانواده پسر بزرگ میاد که نگو