2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه و آرومم میکنه

114 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

من یسال و نیمه عقد هستم خانواده نامزدم میخوان بیان برای صحبت امشب حرف درمورد توقع شد با نامزدم ، اونم گف موقعی ک بیایم خونتون برای صحبت اون موقع مشخص میشه ک چقدر هوامو داری از‌حرفش خیلی ناراحت شدم ی لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه فرمالیته ک ارزوی هردختر عروسی گرفته ک اونم ن تو این اوضاع کرونا میشه گرفت و ن تو این اوضاع بد مالی واقعا توقع زیادیه؟؟ شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟ نزدیک دوساله میخواد ماشین بخره خرید ولی ب حرف خانوادش فروخت حرفی نزدم برای پسر اولشون خونه خربدن برای ما اجاره امشب گفتم ن نزدیک ما بگیریم ن نزدیک شما میگه پولشو بابام میخواد بده من نمیتونم تعیین تکلیف کنم براش اخه من چی بگم 😞😭😭

حق باتوعه باز هم‌منطقی صحبت کن

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

با خانواده ت بدون رودربایستی مشورت کن

مردی که تصمیم به ازدواج گرفته یعنی به بلوغ فکری رسیده 

البته خانواده ی همسرت هم بد پسرشون رو نمی‌خوان 

اما باید بدونی سطح انتظارش تا چه حده 

اگه بحث خساست باشه که زندگی خیلی سخت و تلخ میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به بقیه چیزا ندارم ولی لباسو بپوش عکستو بگیر اگه برات مهمه که اگه هی رفتی عروسی نگی کاش منم میپوشیدم

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
با خانواده ت بدون رودربایستی مشورت کن مردی که تصمیم به ازدواج گرفته یعنی به بلوغ فکری رسیده  ...

ن اصلاااا خدایی خسیس نیس ولی خب تالار ک‌نمیشه گرف حداقل ادم بهترین لباس و عکسو انتخاب کنه بد میگم؟

منم عروسی نداشتم فقط لباس عروس پوشیدم وعکس گرفتم همین

ناراحت نیستی از این بابت من میترسم پشیمون بشم ک چرا عروسی نگرفتن اخه خواهرشم تازه عقدکردس البته اونا دوسال دیگ عروسی میکنن ک کرونا رفته

ناراحت نیستی از این بابت من میترسم پشیمون بشم ک چرا عروسی نگرفتن اخه خواهرشم تازه عقدکردس البته اونا ...

من سال97ازدواج کردم اونموقع کرونانبودولی خیلی مشکلات دیگه بودکه مجبورشدیم خداروشکرالان مشکلی ندارم راضیم حداقل عکسام میبینم حالم بهترمیشه حتمالباس بپوش وبهترین آرایشوانجام بده وعکس بگیر

عزیزم منم نزدیکه دوساله نامزدم چون میدونم اگه عروسی نگیرم پشیمون میشم مادرشوهرم که تا کرونا اومد کیف میکرد منم گفتم اگه مجبور بشم چهار سالم نامزد بمونم من بااااید عروسی بگیرم ،بنظرم از آتلیه و لباس عروس خوب نگذر حالا که عروسی نمیگیری خب پوله تالارو بده لباستو خوب بگیر ،این عروسی انقدد واسه خانواده پسر بزرگ میاد که نگو 

عزیزم منم نزدیکه دوساله نامزدم چون میدونم اگه عروسی نگیرم پشیمون میشم مادرشوهرم که تا کرونا اومد کیف ...

خیلی دوس داشتم بگم بهشون حالا ک عروسی نمیگیرید ی سرویس طلا بخرید ولی خب میدونم خودم ضایع میشم