2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دنبال دکتر متخصص ارتودنسی میگردم  و پیش جمیلیان هم میخوام برم ویزیت شم

من چندتا از دکترهای معروفو رفتم پیش جمیلیان هم رفتم بدعُنُق بود بهم گفت ۲۱ تومن هزینه پیش جعفرزاده رفتم دکتر خیلی خوش برخورد و خاکی بود ولی گرون ۲۸ بهم گفت پیش هادی درویش پور رفتم اینم خیلی خوش برخورد بود ۲۰ تومن بهم گفت

من چندتا از دکترهای معروفو رفتم پیش جمیلیان هم رفتم بدعُنُق بود بهم گفت ۲۱ تومن هزینه پیش جعفرزاده ر ...

عه منم پیش درویش پور وقت گرفتم  منتها سرماخوردم زنگ زدم کنسل کردم نرفتم دوباره میخام وقت بگیرم 

من پیش کاوه محمدیان رفتم گفت بالای ۱۸ تومن  مطبش یوسف آباده 

پیش سبامک همت پور هم رفتم گف ۴۰ تومن  مطبش کرج 

من چن تا دکتر دیگ میخوام برم  ولی واقعا موندم کدومش خوب و کار درسته و قیمتشم مناسب تر باشه 

عه منم پیش درویش پور وقت گرفتم  منتها سرماخوردم زنگ زدم کنسل کردم نرفتم دوباره میخام وقت بگیرم& ...

۴۰ تومن جه خبره خیلیه

همین درویش پور فکر کنم دکتر خیلی خوبیه پیجشو دیدی کار زیاد کرده من میخوام برم پیش اون قیمتش هم مناسبه خیلی هم خوش برخورده به حرفهات خوب گوش میده خوبم توضیح میده به من ۲۰ تومن گفت ۸ تومن شروع کار میدم بقیه ش اقساط ماهی ۸۰۰ تومن

۴۰ تومن جه خبره خیلیه همین درویش پور فکر کنم دکتر خیلی خوبیه پیجشو دیدی کار زیاد کرده من میخوام برم ...

پس چرا میگن خودش کار انجام نمیده؟

میگن دستیارانش انجام میدن

و خدایی که در این نزدیکی است
۴۰ تومن جه خبره خیلیه همین درویش پور فکر کنم دکتر خیلی خوبیه پیجشو دیدی کار زیاد کرده من میخوام برم ...

اره خدایی ۴۰ تومن خیلیه  اما کلا قیمتاش بالاس یه خانمه اونجا بود گفت کاراش عالیه ولی خب قیمتاشم بالای ۲۰ تومن

درویش پورو اره پیجشو دیدم شمارشم از پیجش برداشتم اتفاقا 

ولی میگم ک سرما خوردم کنسل کردم گفتم تو این شرایط کرونا نرم کسی اونجا مریض بشه 

منم باید برم پیش درویش پور 

پیش داودیان هم دوس دارم برم  میشناسید؟

اره خدایی ۴۰ تومن خیلیه  اما کلا قیمتاش بالاس یه خانمه اونجا بود گفت کاراش عالیه ولی خب قیمتاشم ...

پیش داوودیان رفتم ۵۰ تومنم ویزیت گرفت ازم ولی اصلا نظرمو جلب نکرد یه جواب قطعی بهم نداد

پیش داوودیان رفتم ۵۰ تومنم ویزیت گرفت ازم ولی اصلا نظرمو جلب نکرد یه جواب قطعی بهم نداد

جدی چ بد 

از پیجشم معلومه اصلا کار واسش مهم نیس بیشتر دنبال قر و فرشونن 

همش از منشیا و چالش و فلان استوری و پست میزارن 

قیمتش چقدر گف عزیز؟

جدی چ بد  از پیجشم معلومه اصلا کار واسش مهم نیس بیشتر دنبال قر و فرشونن  همش از منشیا و ...

۲۰ تومن گفت بهم. پیش دکتر جمیلیان رفتی؟ من رفتم بهم گفت ۲۱ تومن ۱۱ تومنش اول مابقی ماهی یه تومن دکتر کاربلدیه ولی من اصلا ازبرخوردش خوشم نیومد با غرور با مریض برخورد میکنه اصلا هم واست توضیح نمیده سوالاتتو دقیق جواب نمیده بدعنق بود ولی دکتر جعفرزاده و دکتر درویش پور و دکتر قریشی برخوردشون عالی بود

۲۰ تومن گفت بهم. پیش دکتر جمیلیان رفتی؟ من رفتم بهم گفت ۲۱ تومن ۱۱ تومنش اول مابقی ماهی یه تومن دکتر ...

نه من پیش درویش پور وقت گرفتم برم 

جمیلیان میخواستم برم منتها هم شما هم یه نفر دیگ همینجا بهم گف خییلی بداخلاقه اصلا هم توضیح نمیده منصرف شدم 

چون من اخلاق برام مهمتره  

۲۰ تومن گفت بهم. پیش دکتر جمیلیان رفتی؟ من رفتم بهم گفت ۲۱ تومن ۱۱ تومنش اول مابقی ماهی یه تومن دکتر ...

حالا دکتر دیگه ی نیس من دوس دارم یه جای برم طرف معروف نباشه ولی کارش خوب باشه 

اینا بیشتر اسم در کردن بخدا

حالا دکتر دیگه ی نیس من دوس دارم یه جای برم طرف معروف نباشه ولی کارش خوب باشه  اینا بیشتر اسم ...

دکتر صدرالدینی هم هست من وقت گرفتم ولی نرفتم

دکتر ستاره خسروی سنش هم کمه ولی کارش درسته

همه در حد ۱۹ ۲۰ ۲۱ تومن هستن