2777
2789
عنوان

همونیم ک بابغل کردنش ازش جدا شدم ...

368 بازدید | 14 پست

دوستان سلام من رویاام شاید خیلیاتون یادتون باشه من عشقم اعتیاد داشت ازش جدا شدم بااینکه عاشقانه میپرستیدمش ...خلاصه ترک کردو الان باهم هستیم خداروشکر فعلا همه چیز خوبه اول خواستم ب دوستان گلم بگم وبعد ازشما درخواست کنم پیج مارو حمایت کنید وبه همسر من که تازه این کسب و کار رو راه انداخته تا بتونه گذشته رو فراموش کنه روحیه بدین ممنون میشم🥰🥰

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

Pashik1234

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

خوشی باشع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی باشع

ممنونم گلم

دوستان ممنون میشم فالو کنید 

دنبال تبلیغ نیستم فقط میخام همونطور ک اونشب دلداریم دادین الانم کمکمون کنید و حمایت کنید

Pashik1234

اره یادمه.چقدا با من بد برخورد کردن حالا ک میخواد بذاره بره چرا دلشو میلرزونی.خیلی خوشحال شدم خدارو شکر

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اره یادمه.چقدا با من بد برخورد کردن حالا ک میخواد بذاره بره چرا دلشو میلرزونی.خیلی خوشحال شدم خدارو ...

ممنونم گلم 

بخاطر اعتیاد ازش جدا شدی بعد ترک کرد دوباره رجوع کردین؟

هنوز جدا نشده بودم اما قصد طلاق داشتم و اقدام کرده بودم

دوستان ممنون میشم کامنت بذارید تا بقیه هم این پست رو ببینند 

الان شوهرت ترک کرده؟

بله

گلم منم همسن شما هستم و مشکل شمارو دارم الان چند وقته همسرتون ترک کرده چیکارکردین واسش میشه منم راهن ...

عزیزم همسر این خانم رفت کنگره ۶۰اونجا درمان شد

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭