2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیههههه شهرش،من اصفهانی نیستم ولی متولد و برزگ شده اصفم،ولی یکم نوع برخورد یا اخلاقای خاصشون اولش شاید یکمی اذیتت کنه ولی در کل عالیه فرهنگشونم خوبه مخصوصا تو برخورد و تربیت بچه

دقیقا تنها کامنتی که به عنوان یه اصفهانی میتونم تاییدش کنم

فدات😙😙

من خودم از اول اصفهان بزرگ شدم اصالتا اصفهانیم،بخاطر کار همسرم مجبوریم از اینجا بریم و علاوه بر دوری از خانوادم ددوری از شهرم خیلی ازارم میده

اتفاقا ی دوست ترک دارم ساکن اصفهان میگه هیچ جا به تمیزی اصفهان نیس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
 دیدی ک تو اصفهان مهمون میاد میوه و گز و شیرینی و اینا رو زوری میدن مهمون بخوره صد بار تعارف می ...

عزیز همه اینجور نیستن من تهرانی به شدت خسیس دیدم شیرازی وحشتناک خسیس دیدم چه ربطی به شهر داره! تو هر شهری هزار جور ادم متفاوت زندگی میکنه اتفاقا من خودم و همه اطرافیانم اصفهانی اصیل هستیم و از دوستای تهرانیم خیلی زیاد ولخرج تریم و دستو دل باز تر! نمیگم تهرانی خسیسنا میگم یعنی هر شهری همه جور ادمو داره

جالبه این فقط حرف من نیست حرف خیلیای دیگه هم هست خیلیا با اصفهانیا حال نمیکنن. شاید شما خوشت میاد

والا من با تمام اطرافیانم حال میکنم دوست صمیمی هم بسیار داریم دوست از شهرهای اطرافم زیاااد میان خونمون مارا میپسندنم

شاید ما خودمون خوبیم😜😜😜

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
باز بیای شاهینشهر زندگی کنی بهتره مردمش خیلی خون گرمن کلی ادمه غریب هم داره زندگی میکنه اونجا .بیست ...

👌👌👌

شاهین شهر کلا یه مدل دیگه س .اصفهان یه مدل دیگه 😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تو صددرصد اصفهانی نیسی یا لری یا هم از اونا که معلوم نیس از کجا میان و هرچن وقت یبار یجا زندگی میکن ...

حرف دهنتون بفهم.. میخوای ب ی نفر بپری پای قومیتو نکش وسط.. 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
عزیزم اصفهان شهر. قشنگیه من ۴ساله ساکنم ولی مردماش سردن زیاد با بقیه نمیسازن خودم با هرکی. دوست شدم ...

اینو قبول دارم ما نمیتونیم زیاد به غریبه ها ارتباط برقرار کنیم ولی اگر ادم خوب ببینیم وبا شخصت باهاشو تا اخر عمر درارتباطیم

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

اصفهان یکی از تمیزترین شهرهای جهانِ(تو یه مجله خوندم شایدم تو استان شناسیمون تودبیرستان)

امکاناتش هم خیلی خوبه

ولی غربت خیلی سخته

من که نمیتونم تحمل کنم غربت رو

آب وهواشم گرم وخشکِ

شما که تبریزی هستید اونجا آب وهواش خنک وتمییییزه شاید نتونین با این آب وهوا کناربیایید

من خودم عاشق اصفهانم

چرا جنوب گرونتره

خب دیگه اینجوریه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
عزیزم من همیشه به عنوان یک اصفهانی ، تبریزی ها را خیلی هم راستای اخلاقامون دیدم.راست میگم  واق ...

دقیقا خیلی تجملاتی ان فامیل اصفهانی داریم اینجورن 😆

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...