2777
2789
عنوان

اب بالا اوردن نوزاد

28434 بازدید | 32 پست

سلام. دخترم دو ماه و نیمه ست. رفلاکس داره. گاهی شیر حالت پنیری بالا میاره اما گاهی کلا اب بالا میاره. شیر نیست انگار. بی رنگه. همه ش دارم لباساشو عوض می کنم.

به دکترش گفتی؟ احتمالاً بزاقش همراه با اسید بالا میاد.من تا به حال تو بچه ندیدم. ولی برای خودم زیاد پیش اومده با معده خالی بالا آوردم به همین صورت. شاید نیاز باشه داروهاش عوض بشه یا دوزش زیاد بشه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
به دکترش گفتی؟ احتمالاً بزاقش همراه با اسید بالا میاد.من تا به حال تو بچه ندیدم. ولی برای خودم زیاد ...

دارو نمی دم بهش اوینا بانو جان. همه جور دارو بهش دادیم اثر نکرد اصلا. الان هیچی نمی دم. دکترم دیگه نبردیمش. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو نمی دم بهش اوینا بانو جان. همه جور دارو بهش دادیم اثر نکرد اصلا. الان هیچی نمی دم. دکترم دیگه ن ...

اشتباه می کنی عزیزم، درمان رفلاکس مستلزم گذر زمان و رعایت بیش از حد هست و در صورت نیاز دارو درمانی. خصوصاً دو تا چهار ماهگی که اوجِ رفلاکس هست. 

یه دکتر گوارش خوب انتخاب کن و مدام باهاش در تماس باش. گاهی لازمه دو هفته یک بار بچه ویزیت بشه. راهی هست که خودم رفتم و تجربه کردم. بچه رو رها نکن من علاوه بر اینکه دخترم رفلاکس داشت، خودم هم رفلاکس رو تجربه کردم و میدونم چقدر سخته. همون دارو حتی ممکنه تسکین موقت باشه برای درد و رنج اون لحظه اش. ضمن اینکه کمک به کنترل رفلاکس می کنه تا با تکامل دریچه معده به بهبودی برسه

خیلی بده که دارو نمیدی 

اگه بدونی اون طفلک چه زجری میکشه 

اسید معدش مسیر مری را میسوزونه بسیااار دردناک و اذیت کنندس 

چون زبون نداره بگه بهش دارو ندی ظلمه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یه دکتر گوارش خوب انتخاب کن و مدام باهاش در تماس باش. گاهی لازمه دو هفته یک بار بچه ویزیت بشه. راهی ...

بهش هم امپرازول دادم هم رانیتیدین هم نکسیوم. اخریش نکسیوم بود که دادم یک روز تمام گریه کرد. باقی دارو هاذهم اصلا خوبش نکرد. شما چه دارویی برای کوچولوتون دادید؟

بهش هم امپرازول دادم هم رانیتیدین هم نکسیوم. اخریش نکسیوم بود که دادم یک روز تمام گریه کرد. باقی دار ...

با یک روز دو روز واقعاً جواب نمی گیری عزیزم. من از ۲۶ روزگی دخترم تا پایان ۴ ماهگیش دارو دادم. رانیتیدین و قرص اس امپرازول. رژیم هم داشتم. با این حال رفلاکس باعث توقف رشد دخترم شد و چون شیشه نمی گرفت غذای کمکی هم شروع شد، بعد از ۴ ماهگی رو به بهبود رفت. 

اخه دارو که می دم اصلا تغییری نمیکنه. مامانم می گه چیه دارو شیمیایی میدید بچه😭

حداقل دو تا سه هفته باید دارو بدی تا نتیجه بگیری. ضمناً گفتم ۲ تا ۴ ماهگی اوج رفلاکس هست و ممکنه دوز دارو نیاز باشه مرتب عوض بشه. شاید بهتر نشه ولی قطعاً از پیشرفتش جلوگیری می کنه. می تونی تو نت عوارض رفلاکس درمان نشده در نوزادان رو بخونی، خصوصاً از سایت دکتر مقدادی. 

با یک روز دو روز واقعاً جواب نمی گیری عزیزم. من از ۲۶ روزگی دخترم تا پایان ۴ ماهگیش دارو دادم. رانیت ...

من یک ماه رانیتیدین و امپرازول دادم. بازم اذیت می شد. الان که دارو نمی دم بهتره. اون موقع خوابم نداشت. الان یه کم بیشتر می خوابه. 

حداقل دو تا سه هفته باید دارو بدی تا نتیجه بگیری. ضمناً گفتم ۲ تا ۴ ماهگی اوج رفلاکس هست و ممکنه دوز ...

😔😔 نکسیوم رو یه بار دادم. یه بار دیگه می دم. 

الان نگرانم که چرا اب بالا میاره.😭

من یک ماه رانیتیدین و امپرازول دادم. بازم اذیت می شد. الان که دارو نمی دم بهتره. اون موقع خوابم نداش ...

دیگه من تجربه ای که داشتم و مطالبی که خوندم رو با شما در میان گذاشتم، میل خودتون هست که به توصیه پزشک عمل کنید یا نه. امیدوارم کوچولوتون زودتر از این رنج خلاص بشه. 

اخه دارو که می دم اصلا تغییری نمیکنه. مامانم می گه چیه دارو شیمیایی میدید بچه😭

اولا که تصمیم گیرنده برای مسائل بچتون باید شما باشین نه مادرتون 

از الان باید هم خودتون هم دیگران اینو قبول کنین که مادر اون بچه شخص شما هستین و مسئولیت تصمیمات و تربیتش با شماست

دوما یکم تحقیق کنید متوجه میشین عوارض اون داروها نسبت به عوارض رفلاکس خیلی خیلی کمتره 

گذشته از زجری که اون طفلک میکشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد