2777
2789

سلام خانوما 

من ۲۵ ام آز مایش بتا دادم ۲۳.۵ بود

سه روز بعد ۶۹.۷

نه روز از ازمایش دوم ۱۵۰

سونو واژینال دادم یه توده کیستی سه میلی متری بود ک تشخیص دکتر ساک حاملگی بود

الان دل درد پریود دارم دچار لکه بینی شدم

برم دکتر یا خودش تو خونه دفع میشه؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

البته اینم بگم هیچ جنین و کیسه زرده و چیز دیگه ای دیده نشد

فقط ساک

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز از شروع قاعدگیت رفتی سونو؟. چرا سونو واژینال دادی اخه؟☹

بعضی وقتا مجبوری سونو واژینال انجام میشه. مثلا چون رحم من رتروسیون داره تو اوایل بارداری سونو نرمال نشون نمیده

امروز روز منه    
بعضی وقتا مجبوری سونو واژینال انجام میشه. مثلا چون رحم من رتروسیون داره تو اوایل بارداری سونو نرمال ...

خب در حالت اجبار اره 

ولی فک کنم استارتر هفته ۶ بوده طبق تیکرش 

معلومه اون موقع اکثرا قلب تشکیل نشده یا نشون نمیده 

دکترا فوری میفرستن واژینال 

که بعدش اکثرا لک و خونریزی و دور از جون سقط میکنن

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
تو خونه ممکنه سقط بشه ولی اگه خونریزی زیاد باشه حتما باید برین بیمارستان چون اون موقع احتمالا بقایا ...

من ازساعت ۶ تا ۱۲ شب خونریزی زیادی داشتم اون ۹ به بعد داشتم میمردم ولی نرفتم بیمارستان  بعد ۱۲ کم شد  الان بعد ۳۴ روز دردام زیاد شده انگار حونمون سرد بود 

خب در حالت اجبار اره  ولی فک کنم استارتر هفته ۶ بوده طبق تیکرش  معلومه اون موقع اکثرا قل ...

واسه من همون اولش که آزمایشمم مثبت شد و رفتم دکتر تو سونوی معمولی دکتر گفت کو بچه نیست بعد با سونو واژینال دید. اگه ضرر داره این دفعه اصلا نزارم تا یه کم بزرگ بشه

امروز روز منه    
چند روز از شروع قاعدگیت رفتی سونو؟. چرا سونو واژینال دادی اخه؟☹

اخه بتا رشدش خیلی خیلی کم شده بود و مشکوک شدن ی خارج رحمی و پوچ

تو خونه ممکنه سقط بشه ولی اگه خونریزی زیاد باشه حتما باید برین بیمارستان چون اون موقع احتمالا بقایا ...

باشع عزیزم ممنون

من که هفت هفتم بود قلب نداشت  دکتر قرص داد ولی اونروزی که  داشتم قرص میخوردم لک بینی شروع ...

هنوز لکه بینی داری

خب در حالت اجبار اره  ولی فک کنم استارتر هفته ۶ بوده طبق تیکرش  معلومه اون موقع اکثرا قل ...

ن عزیزم بخاطر عدد بتا سونو واژینال داد

من ازساعت ۶ تا ۱۲ شب خونریزی زیادی داشتم اون ۹ به بعد داشتم میمردم ولی نرفتم بیمارستان  بعد ۱۲ ...

من الان لکه بینی و درد دارم

بنظرت خونریزی از کی شروع میشه