2777
2789
عنوان

اینستا واردا ی لحظه میاید ؟

86 بازدید | 9 پست

بچه ها چجوری میتونم مخاطبایی ک اینستا دارن رو‌ببینم 

ورژن خیلی‌ قدیمی اینستا این امکان رو‌داشت الان نمیشه ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همگام سازی مخاطبینت رو بزن 

میزنم وای نمیاره .اینستاتون ورژن جدیدش هست ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
میزنم وای نمیاره .اینستاتون ورژن جدیدش هست ؟

اره عزیزم من آپدیت کردم.

اسمشون رو هم میتونی سرچ کنی.البته اگه بدونی با اسم خودشون هستن یا نه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره عزیزم من آپدیت کردم. اسمشون رو هم میتونی سرچ کنی.البته اگه بدونی با اسم خودشون هستن یا نه

اخه اسمشون رو نمیدونم .میتونی ی عکس بزاری تو چ قسمتی باید برم ؟

اخه اسمشون رو نمیدونم .میتونی ی عکس بزاری تو چ قسمتی باید برم ؟

صبرکن الان میگم عزیزم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اول اینو بزن بعدم اینو بزن

ممنونم عزیزم 😘😘😘😘

زدم اما نشد 

مرسی از راهنماییت ،😍❤

ممنونم عزیزم 😘😘😘😘 زدم اما نشد  مرسی از راهنماییت ،😍❤

خواهش میکنم گلم😘😍❤

نمیدونم چرا نمیشه برات شرمنده❤❤