2777
2789

آیا نتیجه گرفتین خودتون اصلا؟یا کسیو میشناسین نتیجه گرفته باشه؟

من و یه پسری خیلیییییی همو دوس داشتیم و من هنوز دیوانه وار میخوامش سه سال هم باهم بودیم ولی یهو ازین رو ب اون رو شد کلا هر راهی بگین رفتم الان از همه جا ب بن بست خوردم میخوام دعا بنویسم کسیو میشناسین؟

تورو خدا کمکم کنین حالم اصلا خوش نیس😔😔😔😔😔🖤

یه طلسم شده منو بلایکه

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ کاریه اخه گناه داره خواهرم گناه،اوناییم که بادعا بینتونو خراب کردن واگذارکن به خدا توم نشو یکی مث اونا،درضم حتی اگ با دعا بدستش بیاری چ فایده باد اورده را باد،میبرد

تو قوی ترین نقطه ضعف منی😚          ...      دخت بهارم🌸🌼🏵🌹🌳....

نشد بهم برسیم یعنی اون نخواست منو منم با چله حق شناس گرفتم به شوهرم رسیدم و الان همسرمه خدارشکر راضی ام. 

طلسم و دعا نزدیک 3میلون خرج کردم نشد ک نشد. فقط چله حق شناس 

کاربری ما 3نفر هستیم اشتباه نگیرید ممنون

من در این موارد اعتقاد ندارم فقط یبار پسرم شدیدا مریض شد بدن دلیل داشت میمرد یکهفته چشم باز نمیکرد بردم دعا نویس گفت چشم خورده خوبم شد

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
این چ کاریه اخه گناه داره خواهرم گناه،اوناییم که بادعا بینتونو خراب کردن واگذارکن به خدا توم نشو یکی ...

منو این غیر ممکن بود جدا شیم همه از علاقه ی ما خبر داشتن واقعا تصوری از خودم بعد ازون ندارم گفتن این حرفا اسونه ولی من حتی بهش فک میکنم دیوونه میشم

منو این غیر ممکن بود جدا شیم همه از علاقه ی ما خبر داشتن واقعا تصوری از خودم بعد ازون ندارم گفتن این ...

ببین یه نفر هست سیده

ادم شیادی نیست

اهل دعا نوشتنم نیست

اما چشمش بازه

اگه سحر و جادو باشه میگه بهت