2777
2789
عنوان

برا جهیزیه خواهرم کمک کنین 🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا هر بودجه این داشته باشن هست ریز ریز بدون احرت بخرن زمان شوهر کردنش هم میشه وسایل به روز تری گرفت ...

چقد عالی😍واقعا هیچ کس عین مادرا نمیتونه جوری برنامه ریزی کنه که همه چی تک باشه 😍

خورده ریز آشپزخونه ارو بگیرین. مثل جا اسفندی سیخ کباب کوبیده .بادبزن کباب  .منقل . وردنه . مگس کش . قاشق چنگال دم دست . چاقوی دم دسته . زیر دیگی‌ . گوشت کوب . کفیگیر ملاقه چوبی . رنده . همزن دستی . سفره. 

منقل کباب . زیر سفره ای . شیشه ی جا ادویه ی داخل کمد دیواری .قند شکن . 

مثل لیوان دم دستی به غیر از لیوانای سرویس . بشقاب دم دستی به غیر از سرویس که کامل هستش.

حوله . جانماز . چادر نماز . استکان دم دست ..

سوفله خوری(یا چینی . یا استیل یا پیرکِس )

سبد نون . 

خیلی چیزای دیگه یادم نمی یاد

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

اگه ازدواج نکرده خب راست میگخ طلا دست دوم بخرید عالیه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
وسایل برقی و پتو😐من بخارشو و جاروبرقی و غذاساز و ملحفه و پتو و چای ساز و پارچ و لیوان و... گرفته ما ...

😂خانواده من اصلا به فکر‌نیستن 😐قیمتا براشون فرقی نداره 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
خورده ریز آشپزخونه ارو بگیرین. مثل جا اسفندی سیخ کباب کوبیده .بادبزن کباب  .منقل . وردنه . مگس ...

مرسییی عزیزمم😍😍دقیقا خورده ریزه هایی که من واسه خریدای خودم تا بعد عروسی درگیر بودم 😕🤦🏻‍♀️

مرسییی عزیزمم😍😍دقیقا خورده ریزه هایی که من واسه خریدای خودم تا بعد عروسی درگیر بودم 😕🤦🏻‍♀️

قربونت.

آره این لعنتیاات رو هرچی میگیری باز میبینی یه چیز دیگه اش مونده 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
😂خانواده من اصلا به فکر‌نیستن 😐قیمتا براشون فرقی نداره

سر وسایل منم به فکر نبودن چون خیالشون راحت بود ولی گفتم دیگ بابام سه چار سال دیگ بازنشسته میشه واسه همین مامانم یکم نگرانه 😶😶

منم برای جهاز دخترم از الان که سه سالشه سکه پارسیان و طلای کوچولو میخرم..بیمه عمر هم هرماه براش میری ...

بهترین کاره 😍😍خوشبحال دخمل گلی که مامانش از الان به فکر ایندشه😍😍