2777
2789
عنوان

برا جهیزیه خواهرم کمک کنین 🙂🙃

1242 بازدید | 47 پست

سلام سلامممم خانوم گلیای باتجربه . 

دوست جونیا من آبجیم ۱۷ سالشه و مامانم میگه از الان جهزیه اشو خورد خورد بگیریم که هم گرون میشه هم این که پدر من چن سال دیگ بازنشسته میشه واسه همین میگ از الان بخریم .بعد یه سوال چیا بگیرن براش که از مد نیفته و هم این که قابل استفاده باشه چه مارک و چ وسایلی ؟ممنون میشم تجربه هاتون بگین عشقولیا 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برقیا رو‌بگیرید .فوقش قدیمیم بشه میشه عوض کرد با جدید 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

ب نظرم مارک ال‌جی و اینا خیلی خوبه

چیزایی که الان مده رو واسش اصلا نگیرین چون سریعا خز مسشه

وسایل کاربردی خوشگل بدون این رنگای عجق وجق واسش بگیرین تا صدسال دیگه هم خز نمیشن

تو نت هم سرچ کنین با توجه به بودجه‌تون مثلا واسه انتخاب یخچال بهترین مارک رو با توجه به هزینه ای که میخاین بکنین انتخاب کنین

موفق باشین🌷

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

وسیله برقیاشو بگیرین.. ولی وسیله ها سفره و تزیینی رو نگیرین.. وسیله کوچیکا که تو آشپزخونه کاربرد دارن الان بگیره چون نزدیک عروسی دیگه تو ذهنش نیس

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

شاید تا ۳۵ سالگی شوهر نکرد!!!! 

اینکار دهه ۵۰-۶۰ بود که دختر تضمیتی تا ۲۲ می رفت 

طلا بخرید زمانی که ازدواج کرد براش جهیزیه بخرید ارزه پولتونم از بین نرفته

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

قیمتا که خیلی بالاس مارکا هم زیاده بستگی بخودتون داره می خواید شوهرش بدید چند سال دیگه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant