2789
مثل# تو# مرسی-اه#   نیکا.کتک.لازمیا.# 😒

سلیطه_خانم# فک.کردی# کی.هستی؟#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگه نترس لوت نمیدم چی رو لو نمیده؟!😐😐😐😐

تو ب من بگو @لاکچریم‍ کیع 

منم بهت میگم کویین کیه 😛😛😛😛😛😛😛

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
من هیچکس من اصلا شخص مهمی نیستم    

حالا مگه قراره مهم باشی بگو دیگه😟😟😟😟🥺🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو ب من بگو @لاکچریم ‍ کیع  منم بهت میگم کویین کیه 😛😛😛😛😛😛😛

بخدا نمیدونم دارم زیر زبون حسینو میکشم 😐😐😐😐😐😐

من کویینو میشناسم؟!😟😟😟

چقده قشنگ خوندی عشقم  چقدر دلنشینی تو اخه  مهربونم

من فداتشم ک😍😍😍😍😍

قربونت چیکولی خودم❤❤❤❤❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

من همه چیو میفهمم    

کاراگاه_گجت#  

سلام چیکا فدات 

سلام زندگی 

خدانکنه 😍😍😍😍

جات خیلی خالی بود 

اومدم تو مادران گم شدم 

دیگع میتلسم بیام اونورا 😂😂😂😂😂

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕