2777
2789

سلام گلم.نمیدونم.ولی من چن روز هم نگه میدارم تو یخچال..البته با اب درست میکنم نه شیر،فعلا.شما با چی درست میکنی.و از کی دیگه میشه تو فرنیش شیر ریخت.بچم شیر خشکیه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه شیر نریزی توش تا دوروز تو یخچال میشه

از کی میشه شیر بریزیم تو فرنیش.از چن ماهگی؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
[QUOTE=170344858]از کی میشه شیر بریزیم تو فرنیش.از چن ماهگی؟[/QUOTچند ماهشه؟شیر خشک رو که بعد آماده ...

بله.۱۰ماهـ..شیر خشک باید بریزیم تو فرنیش یا شیر گاو...

اوکی.فعلا شیرگاو نریزی بهتره شاید براش حساسیت بیاره.البته بچه با بچه فرق داره ولی حداقل تا یکسال صبر ...

ممنونم عزیزمـبعد،شیر خشک رو وقتی که فرنی حاضر شد میگی بریزیم تو فرنی؟و چقدر بریزیم.

ممنونم عزیزمـبعد،شیر خشک رو وقتی که فرنی حاضر شد میگی بریزیم تو فرنی؟و چقدر بریزیم.

خواهش میکنم.والا من خودم فرنی رو با آب درست میکنم بعد توشیشی میریزم یکی دوپیمانه هم شیرخشک میریزم هم میزنم میدم میخوره.سر شیششو یه کم گشادتر کردم.دمای هم که حواست باشه ولرن باشه اذیت نشه.من الان دخترم 23ماهشه گاهی شیرخشکش تموم شه همون فرنی خالی رقیقو تو شیشه میدم میخوره.البته شیرپاستوریزه یا محلی هم باشه میریزم براش..ولی تا یه سال ندادم شیر گاو چون بچه اولم حساسیت نشون داده بود سر دومی دیگه ندادم تا یه سال

خواهش میکنم.والا من خودم فرنی رو با آب درست میکنم بعد توشیشی میریزم یکی دوپیمانه هم شیرخشک میریزم هم ...

ممنونم عزیزم..😘❤

خواهش میکنم عزیزم.😘