2777
2789

سلام ، من و همسرم حدود یکسالی میشه که کار تولید ماسک انجام میدیم (قبلا خیاطی میکردیم اما کرونا که اومد سریع رفتیم سراغ تولید ماسک) ، برای بسته بندی جعبه ماسک ، تا حالا با هر جایی کار کردیم توی تحویل به موقع تاخیر دارن و اصلا جواب نمیدن به مشتری ، خواستم اینجا سوال بپرسم شاید یکی تجربه داشت تونست کمکم کنه ، توی زمینه چاپ و بسته بندی مقوایی ، شرکت خوب سراغ دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شما بسته بندی غذای کودک باید چه مشخصه ایی داشته باشه تا اعتماد مادر رو برای خرید جلب کنه

به نظر من نوشتن اطلاعات در مورد ارزش غذایی و اینکه این غذا مناسب چه گروه سنی هست از مهم ترین شاخصه های یک بسته بندی غذای کودک هست.نظر شما چیه؟چی شما رو جذب میکنه؟

سلام به همگی،  شرکت چاپ و بسته بندی های لوکس و صادراتی حمزه سالها توی زمینه چاپ و بسته بندی فعالیت داره، تخصص حمزه کار های لاکچری هستش، دفتر و چاپخونه اونها توی تهران هستش اما با تمام شهر ها و کشور ها کار میکنند. برای دیدن نمونه کار هاشون وارد سایت حمزه بشید و با هاشون ارتباط بگیرید.  

سایت چاپ و بسته بندی حمزه:

https://hamzehpackaging.com/