2777
2789
عنوان

از دست بچم دارم دیوونه میشم

272 بازدید | 20 پست

بچه اولمه دیگه خسته شدم ۹ ماهشه غذا اصلا نمیخوره تا قاشق میبینه دهنشو کیپ میکنه شیر خودمو میخوره فقط.

خودمم شیرم خیلی کمه 

هرکی میبینش میگه لاغر کردی بچه رو بهداشت میگه وزنش کمه 

خواب درستی ام نداره شبا تا خود صب غر میزنه و گریه میکنه کمکی شیر خشکم میدم اما وزنش زیاد نمیشه 

خیلی بازیگوشه خستم کرده دیگه 

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

ممنونم بابت راهنمایی های سبزتون

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب خشک سالیه این تاپیک ما

غذاهای مختلف و امتحا کن همش یه چیز بهش نده 

همه کار کردم 

یه کاری کن.

وقتی داره از شیر خودت میخوره بزار یکم بخوره بعد که گیج شد یواش انگشتتو بکن تو دهنش بعد سریع شیشه شیر بکن دهنش.

یا واسش کارتون بزار یا با عروسکاش نمایش بازی کن همینطوری که سرگرمه زود زود بکن دهنش.

یا هی بگو هواپیما اومد الان سقوط میکنه ها ..اگه بخوری بعدش میریم بازی.

و خوش اهلاقیتم خیلی مهمه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

من ماندم تنهایه تنها....

غدا رو به شخص سوم بده که بهش بده.بچه ها چون اوایل از مادر توقع شیر دارن موقع گرسنگی متوجه نیستن که با غذام میشه سیر شد.ازشما فقط توقع شیر دارن برای اون نیاز.کم کم متوجه میشن

اخه الان خیلی کوچیکه واسه ادا در اوردن 

کوچیکه اما تو این سن وایمیسته و میخواد راه بره

یه کاری کن. وقتی داره از شیر خودت میخوره بزار یکم بخوره بعد که گیج شد یواش انگشتتو بکن تو دهنش بعد ...

اگه بزورم بکنم تو دهنش نمیخوره تو دهنش نگه میداره

خیلی سر تق ت ازین حرفاست

اگه بزورم بکنم تو دهنش نمیخوره تو دهنش نگه میداره خیلی سر تق ت ازین حرفاست

اگه کار اولیو انجام بدی به زور نیس فقط داری گیجش میکنی.

کدوم شهری؟ اگه شیرازی یه دکتر خوب بهت معرفی کنم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃