بچه ها من عاشق پسری بودم از 13 سالگی که همسایمون بود اونم خیلی مغرور به من نگاهم نمیکرد ولی از طریق دوستام شمارشو پیدا کردمو اسمشو اخه سمت مدرسمون همه میشناختنش الان 7 سال گذشته ولی من هنوز عاشق این پسرم نمیدونم برم بهش بگم یا نه میترسم پسم بزنه😔😔
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
شرایط من کلا فرق داشت دوست داداشم بود متاسفانه و من اصلا نباید میگفتم ولی اگر به عشقت مطمعنی بگو بع ...
اونم گفت اره یا نه؟
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من اصلا کوچیک نمیشی مگه فقط پسرا میتونن عشقشون رو اعتراف کنن دخترا آدم نیستن؟ اینم که گفتم پ ...
ای واای پست زد😔مگه چجوری بهش گفتی داداشتم فهمید؟
چقد مث منی با این تفاوت ک من۵سالگی دیدمش از همون لحظه دوسش داشتم الانم شمارشو دارم ولی هرگز ن ...
چند سالته الان
کلا مشکلی با خودم نداشت ولی خب دوست داداشم بود دیگه به خاطر داداشم گفت رل نمیتونم بزنم منم رل نمیخوا ...
چه ادمی بوده
نمیدونم چون اگه بگی و ردت کنه از نظر روحی بهم می ریزی با یه شماره ناشناس پیام بده یا با تلفن عمومی هاا بش بگو بگو یه آشنام کامل خودتو معرفی نکن چون همسایتونه
🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر