2777
2789
عنوان

خواب بد

133 بازدید | 30 پست

خواب دیدم از خواب پریدم نمیتونم بخوابم اهههههه😭😭😭😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیل بده آدم هنوز تو شوکه یه لیوان آب بخور یکم مشغول شو خدابت میبره

چشمام ب زور بازه به خدا خوف ورداشتم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
چشمام ب زور بازه به خدا خوف ورداشتم

نترس گلم خواب بوده تموم شده تعبیرشو بخون شاید خدب باشه

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

https://ninisite.co/discussion/topic/5541928/فک-کنم-دیگ-کم-کم-منم-مطلقه-میشم خانما خواهش میکنم‌گزارش بزنیده😭😭😭

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
نترس گلم خواب بوده تموم شده تعبیرشو بخون شاید خدب باشه

بده خونده 😭🤕

https://ninisite.co/discussion/topic/5541928/فک-کنم-دیگ-کم-کم-منم-مطلقه-میشم  خانما خواهش ...

من زدم 

اگ کسی هست برو پیش اون  خوابت میبره

زشته از مامانم ۲۳ سالمه 🤣