2777
2789
خب بگین چند سالتونه چیکاره هستین پدر مادرتون چیکاره هس واقن راس میگم داداشم گفته تو برام زن پیدا کن

حوصله نداریم 

خدایا هزاربارتورشکر بخاطر اتفاقای خوبی که قرار برام بیوفته.... 
خب بگین چند سالتونه چیکاره هستین پدر مادرتون چیکاره هس واقن راس میگم داداشم گفته تو برام زن پیدا کن

اخه میخای مجازی واسه داداشت زن بگیری 🤯

یعنی شهر خودتون دختر نداره؟

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداااااااااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه قرار باشه من اونی بشم که تو میگی دیگه من،من نیستم.من همینی ام که میبینی.مغازه که نیست دکور بچینم برات.من نه ارزوی کسی ام نه آویزون.من اگرم ظاهرم به قشنگی خیلیا نیست ولی پیش خودم خوشحالم که باطنم قشنگ تر از خیلیاست.صادقانه بد باش اما با دروغ ادای خوبا رو در نیار🎈قانون اسونیه🤞🎈یه صلوات برای شفای همسرم🙏
نه بابا مگه نمیدونی دختر قحط اومده

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

هنو زوده برا شوهر بعدشم اول عکس داداشت😂

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
مش رجب خب دخترا میان دا    

بلع بلع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا رو شکر که از اون ناپیک قبلی دراومدی خیلی داشتی خودت رو اذیت میکردی

اره بخدا کلا اعصابم خورد کرده بود کلا متنفرم از دروغ دست خودم‌نیست مغزم اتصالی‌میکنه دروغ میشنوم😂

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺