2821
2789
عنوان

تنگی نفس کرونا

176 بازدید | 11 پست

بچه ها برای تنگی نفس کرونا چیکار کردین خوب شد بهتر شد شوهرم هشت روز پیش اینا خوب بود الان یهو میگه تنگی نفس گرفته چیکار کنم 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدتر از اون استرس گرفتم 

میدونم عزیزم منم این روزارو گذروندم وبازم دارم میگذرونم غصه نخور انشالله خوب میشه چیا بهش دادی چن درصد ریه درگیر بود؟

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
میدونم عزیزم منم این روزارو گذروندم وبازم دارم میگذرونم غصه نخور انشالله خوب میشه چیا بهش دادی چن در ...

ازمایش داد چون سرفه تنگی نفس نداشت دکتر براش ننوشت سی تی الان هش نه روزه میگزره یهو تنگی نفس گرفنه شما چیکارا کردین

یه دستگاهی هست به اسم پالس اکسی متر

اکسیژن خونو اندازه میگیره واسه کسی که کرونا داره خیلیی مهمه بخرید اگر عدد زیر ۹۴ بود حتما پیگیری کنید و برید دکتر

تنگی نفس کرونا برای خیلیا رفع میشه اما برای یه عده دیگه خیلی خطرناکه ، حتما برید دکتر و سی تی بدید خدایی نکرده اگر دیر بشه نمیشه کاری کرد.

ازمایش داد چون سرفه تنگی نفس نداشت دکتر براش ننوشت سی تی الان هش نه روزه میگزره یهو تنگی نفس گرفنه ش ...

ما ۲۰درصد ریه درگیر بود براش دارو نوشت خودمم بهش اب هویج و چای دارچین و زنجبیل و دم کرده پنیرک وهرروز یه دونه تخم مرغ پخته وهرروزسوپ و میوه بهش دادم شکر خدا خوب شد

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

یه مسئله مهم دیگه اینکه اگر بیماری از نوع خفیف باشه هفته دوم بیمار باید به سمت بهبودی بره اگر میبینید بجای بهبودی علائم داره بیشتر میشه حتما باید پیگیری کنید

چند تا از علائم که هشدار دهنده هستن یکی تبی که قطع نشه بعد از یک هفته و بالای ۳۸ باشه و دوم همین مسئله نفس تنگیه که باید پیگیری کنید

یه دستگاهی هست به اسم پالس اکسی متر اکسیژن خونو اندازه میگیره واسه کسی که کرونا داره خیلیی مهمه بخر ...

کجا میتونیم بریم بگیم اکسیژن خونشو بگیرن

ما ۲۰درصد ریه درگیر بود براش دارو نوشت خودمم بهش اب هویج و چای دارچین و زنجبیل و دم کرده پنیرک وهررو ...

سرفه هم داشتن؟؟شوهره من سرفش کمه فقط میگه احساس سنگینی تو گلوم میکنم

2825
2823
2791
2779
2792