2777
2789
عنوان

خانومای که سزارین شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا سوندو اصن احساس نکردم اینقده راحت بود دردش بعدش سه روز بود با مسکن قابل کنترل تجربه هم ...

منم با اینکه سرم قندی وصل میکنن بهم

چون وعده های قبلی نخوردم وحشتناک دلم غذا میخاد

عین گرسنه های قحطی زده میشم

وای من درد داشتم نمیتونستم دولا یا خم بشم شیاف بذارم واسه همین سر بچه دومی به دکتر الکی گفتم به شیاف حساسیت دترم بم امپول بی حسی میزدن دردی تحمل نمیکردم به اون صورت 

فرداش که رفتم خونه شیاف میذاشتم بهتر میشدم

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
حتما یادت باشه بعد سزارین که اومدی خونت دوغ  زیاد مصرف کنی که عوارض اون آمپول بی حسی رو می‌بره& ...

عزیزم لبنیات تا چند روز قدغن

من که تا ۴۰ روز دکترم ممنوع کرد

و تب دوغ وحشتناک سرد 

شیرش بی خاصیت میکنه

سردی لاعث میشه عملش حوب جوش نخوره و دلدرد بشه

یبوست آور

من یکم سوند درد داشت و بیحسی اصلا درد نداشت بعدشم فقط راه رفتنم سخت بود وگرنه درد نداشتم که بخوام پمپ درد بگیرم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
چند ساعتی میزاشتی

تو بیمارستان که خودشون میزاشتن،بیای خونه هم ،هم خود دکتر میگه چند ساعت یه بار،فکر کنم هر ۸ ساعت یا ۶ ساعت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شیاف داشتی یا پمپ درد

قربونت برم. من مجبور شدم دولتی سزارین کنم. شیاف ب زور گیر اوردم و ۱۲ ساعت بعد از عمل گذاشتم. پمپ درد کجا بود😄  ۱۲ ساعت بعد از عمل  سوند رو باز کردن و شیاف گذاشتم و راه رفتم. البته چند قدم تا دستشویی. کفتن باید راه بریم. هیچم سخت و ترسناک نیس. دردشم کاملا قابل تحمله. گفتم ک فقط چند ساعت اول سخته. از درد خوابت نمیبره. بعدش حتی میخوابی. ادم ک با درد زیاد نمیتونه بخوابه.‌

اابته فک کنم امپول مسکن میزدن روز اول 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

اسی من ایقد میترسیدم فک میکردم میخوام زیر عمل بمیرم تازه همش فک میکردم سوزن میخوره تو نخاعم فلج میشم😂😂هیچی نشد ایقد سریع گذشت که اصلا نفهمیدم سوند هم برام تو اتاق عمل گذاشتن وقتی بی حس بودم عالی بود 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه