2777
2789

تاحالا پیش اومده خودتونو خوشگل کرده باشین شوهرتون بهتون بیشتر اهمیت بده خوش اخلاق تر بشه نازتونو بکشه؟

یا زن های زیبا شوهرشون باهاشون بهتر رفتار میکنه و قدرشونو میدونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یه مولفه رو آوردی وسط باعث میشه جواب ناقص باشه

هیچکس حتی مردا هم از زن زیبای بداخلاق خوششون نمیاد که رفتارشون بهتر باشه 

اینکه میگی زیبا خب بستگی به رفتار خانم هم داره 

والا من تا حالا شوهرم بهم نگفته خوشگل شدی یا قیافه نداری شاید اصلا براش مهم نباشه ولی اخلاقه که مهمه.هرررر لحظه باهم در ارتباطید شوخ طبعی صبر معرفت سازگاری خوب حرف زدن ....اینا رابطه رو میسازه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ابدأ، مردها فقط شکم و زیر شکم، باور کن،حالا این وسط به خودتم برسی و خوشگل کنی بدشون نمیاد، اما اصل ا ...

شما که خودتون زن هستید این دیدگاه رو دارید.

حالا من که مرد هستم اصلا ازین دیدگاه حتی خوشمم نمیاد به خاطرش وارد رابطه بشم .

درک نمیکنم،

شما که خودتون زن هستید این دیدگاه رو دارید.حالا من که مرد هستم اصلا ازین دیدگاه حتی خوشمم نمیاد به خ ...

15 ساله با عاشقترین مرد دنیا دارم زندگی میکنم که دنیا رو رها کرده و فقط و فقط تو این دنیای به این بزرگی من و بچم رو میبینه، نتیجه گیریم از تجربم بود، از طرفی 5 تا برادر دارم که همشونم عاشق شدن ازدواج کردن زنداداشام هم همین نظر رو دارن