2777
2789
عنوان

خانومای که سزارین شدن

2306 بازدید | 83 پست

میشه از تجربتون و چیزای که باعث کمتر شدن درد میشه رو.بگین 😭 فردا نوبت زایمانمه خیلی میترسم هم از سوند هم.از بی حسی هم از درد بخیه😭😭😭

هیچکدوم درد غیر قابل تحمل نداره. راحت راحت. 

سوند ک اصلا هیجی. شوخیه. بی حسی هم ک اسمش روشه بی حسی. چیزی نمیفهمی ک بترسی. 

درد بخیه هم چندساعت اول. بعدش حله. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. موقع سوند گذاشتن خودتو شل بگیرحتما که راحت وصل بشه.بعد از عمل تا هشت ساعت سرت رو تکون ندی و بالا نیاری که سردرد نگیری بعدش حتما نسکافه و چایی زیاد بخور.اگه اجازه دادن پمپ درد بگیری خوبه درد کمتر حس میکنی. 

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده

به نام خدا

سوندو اصن احساس نکردم اینقده راحت بود

دردش بعدش سه روز بود با مسکن قابل کنترل

تجربه هم اینکه به هیچ وجه سرتو تکون ندی تو اتاق عمل 

من از شب قبلش هیچی نخوردم خیلی خوب بود حالم وای ولی بعد ۱۱ ساعت بهم غذا دادن عین وجشیا میخوردم

من سزارین بودم دو بار ولی سوند نزدن برام..

به سلامتی.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

سلام به سلامتی مبارکه اصلا نترس بالاخره شوخی که نیست عمله یکم درد رو داره خواستی پمپ درد بگیر منم راضی بودم بعدشم اگر بی حسی ازکمر بودی یادت باشه حتما بعد عمل سرتو تکون ندی وتافردا صبحش زیر سرت بالش نزار این طوری هیچ وقت درد کمرنمیگیری 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

من از سوند و بی حسی خیلی میترسیدم اصلا درد نداشت خیالت راحت....بعد زایمان فقط نخند بخیه هات درد نگیره😅😅😅....درد نداره خواهر...اگه لاغری دردت خیلی کمه که اونم با مسکن رفع میشه

بخدا من یه روزم استراحت نکردم فقط یه روز بیمارستان بودم همونجا استراحت کردم.....درد هست نه اینکه نباشه من طاقت دردم زیاده

منم از سزارین میترسم 🤕 درد داره

من سر دخترم همش داد میزدم مسکن میخام نمیزدن میگفتن تازه زدیم

میگن پمپ درد خوبه حالا ببینم دکترم درخواست میده برام

روز اول سخته 

ولی از فرداش آدم بهتر میشه