2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
شوهرم نبود وقتی میخاستیم بریم خونه بش گفتم خیلی ناراحت شد اونم

خب به نظرم مادرشوهرت با اینکار به پسر خودش اول توهین کرده

حالا شاید ایندفعه رو از دهنش پریده اگه بازم تکرار کرد برخورد کن باهاش به شوهرتم بگو

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست.... رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پای هرزه علف های باغ کال پرست
عزیزم توتنهانیستی،من خودم خانوادم خیلی مودبن بعدازدواج ازرفتاردیگران شوک میشم،دست من بوددورمی شدم می ...

نه این مشکلاتون خیلی هادارن قبول دارم ولی تابحال این حجم ازبی عقلی و نفهمی ندیده بودم خیلیا گفتن باید جوابشو میدادی خودمم اون موقعه میخاستم جوابشو بدم گفتم ولش برار سرنفهمی ولی دلم بدشکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ازاین حرفا میزنن بخاطراین ک همش سکوت میکنم زبونشون درازترمیشه😢😢

خب مقصر خودتم هستی

چرا سکوت میکنی تا تنور داغه بچسبون

یه چیزیو برات روشن کنم تا جلوشون درنیای تا گربه رو دم حجله نکشی بدتر هم میکنن دیدم که میگم

یه نمونه عین تو که طرفاش هنوزم ادم نشدن یه نمونه برعکس تو که خوب نشدن ولی بازم بهتر از اوایلشون شدن و یکم دست و پاشونو جمع کردن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست.... رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پای هرزه علف های باغ کال پرست
نه این مشکلاتون خیلی هادارن قبول دارم ولی تابحال این حجم ازبی عقلی و نفهمی ندیده بودم خیلیا گفتن بای ...

توساده ای بدترازمن،بذارشوهرت جواب بده،پسرشون بد شه بهتره،ایشالا که دیگه نمیگه،ولی به شوهرت بگوسری بعدمادرت اینوگفت جواب بده حرف بدیه،اگرم شوهرت نبودخودت بگو،مادرشوهرمن که به بچم سینشوداده بوددهنش زن خرفت من سربچم دادزدم گفتم بیااینور،رفته بودبه شوهرم گفته بودمریم سرمن دادزده

خب مقصر خودتم هستی چرا سکوت میکنی تا تنور داغه بچسبون یه چیزیو برات روشن کنم تا جلوشون درنیای تا گ ...

تو بعضی موارد یاخودم بااحترام جوابشون دادم یاشوهرم گفته بهشون ولی دیه ادم بی عقل ک نمیفهمه چی ازدهنش درمیادو نمیشه درست کرد بهتره ک رابطه رو کمتر کنیم ک اذیت نشیم باحرفاشون

توساده ای بدترازمن،بذارشوهرت جواب بده،پسرشون بد شه بهتره،ایشالا که دیگه نمیگه،ولی به شوهرت بگوسری بع ...

واقعا بعضیا کلا عقل ندارن فک کنم...

مرسی عزیزم بخاطرک باهام حرف زدی❤❤

واقعا بعضیا کلا عقل ندارن فک کنم... مرسی عزیزم بخاطرک باهام حرف زدی❤❤

خواهش میکنم،من فاجعه تراشو شنیدم قلبم تیکه تیکس ولشون کن اززندگیت لذت ببرکاری که من دارم مثلا سعی میکنم❤

تو بعضی موارد یاخودم بااحترام جوابشون دادم یاشوهرم گفته بهشون ولی دیه ادم بی عقل ک نمیفهمه چی ازدهنش ...

دقیقا

اگه گفتیو فایده نداره تا حد امکان ازشون دوری کن

چون همون شخصیم که گفتم یکمی بهتر شدن خانواده شوهرش بیشتر بخاطر اینکه که دیگه رفت و امد و قطع کرد

ولی هنوزم بدن

ما یه ضرب المثل ترکی داریم که «سوته گوتورن گوردا ایتیریر» یعنی اونی که از شیرخوارگی مشکل داره تو گور شاید بهتر شه