2777
2789
عنوان

کیا از این دردا دارن؟؟؟؟

118 بازدید | 18 پست

دوستان ی مدت مچ دستم بشدت درد میکرد کم کم کشید تو ساعدم و همین طور هی بهتر شد ولی رفت ب سمت بازو الان چند ثانیه دستم بره بالا نمیتونم نگهش دارم از شدت درد انگار بی حس میشه مثلا موقع مسواک زدن یا چای ریختن شما براتون پیش نیومده؟؟؟ نمیدونید از چیه و ب جز دکتر رفتن چکار کنم بهتر بشه؟ 

به آنهایی که «قدردان» بودنت نیستند؛ نبودنت را هدیه کن...!

فقط دکتر اگه زود اقدام نکنی ممکنه عمل بشی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

حتما برو دکتر

و اینکه یکی از نشونه های حمله قلبی درد دست چپ هست فکر کنم، اینو نگفتم ک نگران بشی 

ولی حتما برو دکتر

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااااا😳

تونل کارپال اسمشه عصبها جمع میشه مراحل اول شاید با مچبند مخصوص یا آمپول خوب شه بعدش میشه عمل

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
حتما برو دکتر و اینکه یکی از نشونه های حمله قلبی درد دست چپ هست فکر کنم، اینو نگفتم ک نگران بشی&nbs ...

دست راستمه، ولی امروز فقط تو بازوی چپم همین حس رو داشتم خیلی بده واقعا تحملش سخته، نمیدونم میدونید منظورم از دردش چیه یجور بی حسی ناتوانی 

دست راستمه، ولی امروز فقط تو بازوی چپم همین حس رو داشتم خیلی بده واقعا تحملش سخته، نمیدونم مید ...

اهان خب برید پیش یه متخصص مغز و اعصاب

بگید براتون نوار عصب بگیره

تا متوجه بشن مشکل چیه

ان شاءالله که خیره

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اهان خب برید پیش یه متخصص مغز و اعصاب بگید براتون نوار عصب بگیره تا متوجه بشن مشکل چیه ان شاءالله ...

اینم بگم فشار خیلی رو دستم میاد، ممکنه بخاطر کار زیاد باشه، یعنی با استراحت پماد قرص دیکلوفناک خوب شدنی نیست ک نرم دکتر؟؟؟ 

تونل کارپال اسمشه عصبها جمع میشه مراحل اول شاید با مچبند مخصوص یا آمپول خوب شه بعدش میشه عمل

واااای خدانکنه لااقل الان، چون اگه بهتر نشم زندگیم فلج میشه😔 با 2تا بچه کوچیک

اینم بگم فشار خیلی رو دستم میاد، ممکنه بخاطر کار زیاد باشه، یعنی با استراحت پماد قرص دیکلوفناک خوب ش ...

بله ممکنه به همین خاطر باشه. ولی خب اگه دکتر برین مطمئن میشید ولی اگه بخاطر کرونا نمیتونید برید بیمارستان، زنگ بزنید ۱۱۵ شاید راهنمایی تون کنن

بله ممکنه به همین خاطر باشه. ولی خب اگه دکتر برین مطمئن میشید ولی اگه بخاطر کرونا نمیتونید برید بیما ...

اره بخاطر کرونا و خیلی چیزای دیگه،ممنون عزیزم 💖🌺

واااای خدانکنه لااقل الان، چون اگه بهتر نشم زندگیم فلج میشه😔 با 2تا بچه کوچیک

فلج نمیشه یعنی چی این حرف یکی دو هفته بعد عمل خوب میشی حالا برو دکتر شاید با یه مچبند خوب شدی

اره بخاطر کرونا و خیلی چیزای دیگه،ممنون عزیزم 💖🌺

خواهش❤

الهی همیشه تندرست باشید....

فلج نمیشه یعنی چی این حرف یکی دو هفته بعد عمل خوب میشی حالا برو دکتر شاید با یه مچبند خوب شدی

خب عزیزم وقتی الانش ب سختی دارم تحمل میکنم کارامو انجام میدم چ برم عمل چ بگه استراحت همون 2 هفته ام میدونی چقد سخته. بچه هام خیلی کوچیکن هیشکی نیست کمکم کنه فکر اونجا رو میکنم ک این حرفو میزنم وگرنه بالاخره ک خوب میشه