2777
2789

چقد این ادم عوضی اشغاله ۵ساله ازدواج کردن باهم

کلا رو هم ۲ماه با دعوا  بیشتر زندگی نکردن وازبس اشغال دیونه بود الاسه ساله خواهرم داره کارا طلاق میکنه پسره روانیه‌مشکل مغزی داره امروز شوهرش زنگ زده باهم پشت گوشی دعواشون شد و شوهرش هم رفته شماره خواهرم‌رو به همه دوستاش و همه داده اوناهم‌یکسر دارن‌زنگ میزنن همش فحش و حرفا بد میگن و خواهر منم خطش خاموش کرد .

میتونه بخاطر  کار شوهرش ازش شکایت کنه؟چجور ثابت کنه شوهرش شمارش پخش کرده؟جرم هست‌یانه کاریش ندارن و اینگه کجا باید بره شکایت کنه

(تازه وارد نیستم کاربری قبلیم به خاطر شناسایی شدم ترکوندم)

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاااااااک تو سرش.

خواهرت باید خطشو از بین ببره یه خط دیگه بگیره شمارشم ب هیشکی نده تا طرف بسوزه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

گوشیشو روشن کنه و هر کس زنگ زد جواب بده بعد بره پرینت بگیره از تک تکشون شکایت کنه خودشون لو میدن کار این داماد بی غیرت بوده و پوستشو میکنن به علت قذف و افترا و فحاشی

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
خاااااااک تو سرش. خواهرت باید خطشو از بین ببره یه خط دیگه بگیره شمارشم ب هیشکی نده تا طرف بسوزه

نمیتونه عوض کنه خطشو 

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺