2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم از زبون یه نفربشنوم که لیزر کرده و کلا رشد موهاش به طور دائم از بین رفته

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
برگشت نداشت 

یعنی باردارم شدی برنگشت؟؟؟ چند جلسه رفتی؟

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

من راضی هستم به شدتتتتتتتت یک‌درصد نارضایتی ندارم

از شر اون موهای زبر و بیریخت و پر دردسر خلاص شدم واقعا

فقط هر چندماه یاداوری میرم 

فقط شنیده بودم اگه باردار شم موها در میاد که از اپراتور لیزر پرسیدم گفت نه به شدت سابق ، ولی بعده زایمان دو جلسه پشت هم برم بازم بی مو میشم

از دکتر زنان خودمم پرسیدم گفت لیزر موهای زائد اشعه ش انقدری قوی نیست که به لایه های زیرین و اندام های داخلی نفوذ کنه و بی خطره اما در دوران بارداری نباید زده شه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
خیلی دوس دارم از زبون یه نفربشنوم که لیزر کرده و کلا رشد موهاش به طور دائم از بین رفته

به طور دایم وجود نداره بستگی به بدن هرکس داره که نیاز هست هر چند مدت یاداوری بره

اگرم در بیاد دونه دونه و پرزی هست

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من راضی هستم به شدتتتتتتتت یک‌درصد نارضایتی ندارم از شر اون موهای زبر و بیریخت و پر دردسر خلاص شدم ...

منم بعده زایمان تصمیم دازم برم قبل بارداری نرفتم ترسیدم برگرده.لامصب بیکینیمو توحموم میزنم میام بیرون میبینم جوانه زده 😂😂😂 الانم که شکمم داره بزرگ میشه خیلی سختمه نمیبینم بزنمش

جز بيكيني كه يه مقدار برگشت داشته ،نه  ولي هرچيه خيلي بهتر از قبله كه ميرفتم اپيلاسيون و بعدشم ...

عزیزمم

الان دیگه جوش نمیزنی؟؟

آخه من همین مشکل دارم

هر چی اسم زدم تکراری بود😐😐😐😐شدم تنهااااا